ȘCOALA PĂRINȚILOR - SPITALUL CLINIC "NICOLAE MALAXA"

ȘCOALA PĂRINȚILOR - SPITALUL CLINIC "NICOLAE MALAXA"

 Dragi părinți și viitori părinți,

 Ca răspuns la interesul ridicat manifestat de Dumneavoastră, suntem bucuroși să anunțăm organizarea unei NOI SESIUNI A CELUI MAI APRECIAT CURS DE PUERICULTURĂ – “ȘCOALA PĂRINȚILOR”

 De data aceasta, avem întâlnire cu specialiștii de la Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa”, administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB.

 1.     Miercuri (12.05.2021), ora 15:00, Modulul Neonatologie

 ·       “Îngrijirea și alimentația nou-născutului” – Lector – As. Med. Elena POPOVICI

 2.     Joi (13.05.2021), ora 15:00, Modulul Obstetrică – Ginecologie

 ·       “Sarcina, nașterea, lăuzia” – Lector – Dr. Ana Maria Rotaru

  Sesiunile se desfășoară LIVE ONLINE PE PAGINA DE FACEBOOK ASSMB și, ca de obicei, am pregătit subiecte de mare interes ce țin de evoluția sarcinii, nașterea și îngrijirea nou-născuților.

  Viitorii tătici, care urmăresc cursul nostru live online, vor avea posibilitatea de a solicita eliberarea unui certificat de puericultură*. Documentul atestă participarea la curs și poate fi folosit în vederea acordării de către angajator a 10 zile suplimentare de concediu paternal.

  ! Pentru eliberarea acestui certificat, tații vor trebui să urmeze următorii pași:

 - Să dea „Like” paginii ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București;
- Să posteze un comentariu pe parcursul transmiterii cursului live online (pentru a confirma că urmărește prezentarea);

 - La finalul cursului (după finalizarea tuturor modulelor) să ne transmită un mesaj privat (în cel mult 5 zile de la terminarea sesiunilor live) în care să ne solicite eliberarea certificatului de puericultură și o captură de ecran cu comentariul lor din timpul live-ului. Certificatele, completate cu datele viitorilor tătici, vor fi apoi transmise de noi către conducerea maternității, pentru semnare și înregistrare.

  Certificatele sunt ulterior eliberate de conducerea maternității, în aproximativ două săptămâni, fiind apoi distribuite celor care le-au solicitat.
*(Conform Art.6, Alin.(1), prevăzut în HG Nr.244/10.04.2000, pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii concediului paternal Nr.210/1999)
** Prin transmiterea datelor personale prin intermediul mesajului privat, vă exprimați acordul de a intra în baza de date a ASSMB. ASSMB se obligă să respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE)/2016/679 al Parlamentului European privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

  DE REȚINUT! În timpul transmisunilor LIVE puteți adresa întrebări în legărură cu subiectele prezentate în timpul cursului, iar invitații noștri vor răspunde în timp real solicitărilor dumneavoastră.

  Vă așteptăm cu drag!

 

Echipa ASSMB