ȘCOALA PĂRINȚILOR – SPITALUL CLINIC FILANTROPIA BUCUREȘTI

ȘCOALA PĂRINȚILOR – SPITALUL CLINIC FILANTROPIA BUCUREȘTI

 

Dragi părinți,

 

 ASSMB și cele patru maternități bucureștene pe care le are în administrare - Cantacuzino, Filantropia, Giulești și Malaxa - vă invită pe 9 și 10 februarie la o nouă serie a celui mai apreciat curs de puericultură, „Școala Părinților”!

 

 În contextul pandemic actual, sesiunile din cele PATRU maternități administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, se desfășoară LIVE ONLINE PE PAGINA DE FACEBOOK ASSMB și sperăm că vor fi, ca întotdeauna, extrem de urmărite și apreciate de către actualii și viitorii părinți.

 

 Ne face plăcere să vă anunțăm că, în cele patru maternități ale municipalității, s-au născut în cursul anului trecut nu mai puțin de 10.551 de copii. Felicitări tuturor părinților!

 

La prima ediție din acest an, lectorii invitați vor fi specialiștii de la Spitalul Clinic Filantropia, administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB.

 

 Marți (09.02.2021), ora 13:00, veți putea urmări online Modulul Obstetrică-Ginecologie, susținut de doamna Georgiana Iliescu, moașă la Maternitatea Filantropia;

 

Miercuri (10.02.2021), ora 13:00, în program va fi Modulul Neonatologie, susținut de doamna Gabriela Ciobanu, asistent șef în cadrul Maternității Filantropia.

 

 Viitorii tătici, care urmăresc cursul nostru LIVE ONLINE, vor avea posibilitatea de a solicita eliberarea unui certificat de puericultură*. Acesta atestă participarea la curs și poate fi folosit pentru acordarea de către angajator a 10 zile de concediu paternal.
Pentru eliberarea acestui certificat, tații trebuie să urmeze următorii pași:

 

- Să dea Like paginii ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București;
- Să posteze un comentariu pe parcursul transmiterii cursului live online (pentru a confirma urmărirea cursului online);
- La finalul cursului (după finalizarea tuturor modulelor) să ne transmită un mesaj privat (în cel mult 5 zile) în care să ne solicite eliberarea certificatului de puericultură și o captură de ecran cu comentariul lor din timpul live-ului. Noi le vom trimite certificatul în format pdf editabil, pe care, viitorii tătici, după completare, îl trimit înapoi în același format, iar noi le vom transmite mai departe conducerii maternității pentru semnare și înregistrare.

 

 Certificatele vor fi semnate de conducerea maternității, într-un interval de până la 30 de zile după încheierea cursului, iar ulterior le vom distribui fiecărui părinte în parte, fie prin mesaj privat, fie prin e-mail.

 

*(Conform Art.6, Alin. (1), prevăzut în HG Nr.244/10.04.2000, pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii concediului paternal Nr.210/1999)
** Prin transmiterea datelor personale prin intermediul mesajului privat, vă exprimați acordul de a intra în baza de date a ASSMB. ASSMB se obligă să respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE)/2016/679 al Parlamentului European privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

 

DE REȚINUT! În timpul transmisiunilor LIVE puteți adresa întrebări în legătură cu subiectele prezentate în timpul cursului, iar invitații noștri, specialiști reputați, vă vor răspunde în timp real.

 

 

Vă așteptăm cu drag!

 


Echipa ASSMB