ȘCOALA PĂRINȚILOR - SPITALUL CLINIC "DR. I. CANTACUZINO"

ȘCOALA PĂRINȚILOR - SPITALUL CLINIC "DR. I. CANTACUZINO"

 

Dragi părinți și viitori părinți,

 

 Așa cum știți deja, maternitățile administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, încearcă să fie mereu alături de Dumneavoastră și să vă faciliteze contactul direct cu specialiștii pe care îi apreciați!

 

 De această dată, vă dăm întâlnire LIVE ONLINE cu echipa de specialiști de la Spitalul Clinic “Dr. I. Cantacuzino”, la un nou curs din seria „Școala Părinților”.

 

 Cursul se va desfășura după următorul program:

 

 1.     Miercuri (07.07.2021) ora 13:00:

 

Modulele “Sarcina”, Nașterea” și “Lăuzia” – cu As. Claudia Pușcașu, As. Marcela Iorga și As. Monica Leonte

 

2.     Joi (07.07.2021) ora 13:00:

 

Modulele “Îngrijirea bebelușului” și “Alăptarea” – cu As. Șef Iuliana Pășălan, As. Mirela Păcălici

 

 Viitorii tătici, care urmăresc cursul nostru live online, vor avea posibilitatea de a solicita eliberarea unui certificat de puericultură*. Documentul atestă participarea la curs și poate fi folosit în vederea acordării de către angajator a 10 zile suplimentare de concediu paternal.

 

 ! Pentru eliberarea acestui certificat, tații vor trebui să urmeze următorii pași:

 

- Să dea „Like” paginii ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București;
- Să posteze un comentariu pe parcursul transmiterii cursului live online (pentru a confirma că urmărește prezentarea);

 

- La finalul cursului (după finalizarea tuturor modulelor) să ne transmită un mesaj privat (în cel mult 5 zile de la terminarea sesiunilor live) în care să ne solicite eliberarea certificatului de puericultură și o captură de ecran cu comentariul lor din timpul live-ului. Certificatele, completate cu datele viitorilor tătici, vor fi apoi transmise de noi către conducerea maternității, pentru semnare și înregistrare.

 

 Certificatele sunt ulterior eliberate de conducerea maternității, în aproximativ două săptămâni, fiind apoi distribuite celor care le-au solicitat.
*(Conform Art.6, Alin.(1), prevăzut în HG Nr.244/10.04.2000, pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii concediului paternal Nr.210/1999)
** Prin transmiterea datelor personale prin intermediul mesajului privat, vă exprimați acordul de a intra în baza de date a ASSMB. ASSMB se obligă să respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE)/2016/679 al Parlamentului European privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

 DE REȚINUT! În timpul transmisunilor LIVE puteți adresa întrebări în legărură cu subiectele prezentate în timpul cursului, iar invitații noștri vor răspunde în timp real solicitărilor dumneavoastră.

 

 

 

Vă așteptăm cu drag!

 


Echipa ASSMB