ȘCOALA PĂRINȚILOR" - SPITALUL CLINIC DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE FILANTROPIA BUCUREȘTI

ȘCOALA PĂRINȚILOR" - SPITALUL CLINIC DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE FILANTROPIA BUCUREȘTI

 

ASSMB și Spitalul Clinic de Obstetrică-Gincologie Filantropia București vă invită la o nouă serie a celui mai apreciat curs de puericultură, „Școala Părinților”!

 

 În contextul pandemic actual, sesiunea se va desfășura LIVE ONLINE PE PAGINA DE FACEBOOK ASSMB și sperăm că va fi, ca întotdeauna, extrem de urmărită și apreciată de actualii și viitorii părinți. Vă mulțumim, încă o dată, pentru interes!

 

 Așadar, vă dăm din nou întâlnire LIVE ONLINE și șperăm că vom răspunde tuturor întrebărilor care vă frământă.

 

 Programul cursului:

 

Joi, 03.06.2021, ora 12:00, veți putea urmări online Modulul Neonatologie, susținut de doamna Georgiana Iliescu, moașă principală la Maternitatea Filantropia;
Vineri, 04.06.2021, ora 12:30, în program va fi Modulul Obstetrică-Ginecologie, susținut de
𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹𝗮 𝗖𝗶𝗼𝗯𝗮𝗻𝘂, asistent șef la Maternitatea Filantropia.

 

 Viitorii tătici, care urmăresc cursul nostru live online, vor avea posibilitatea de a solicita eliberarea unui certificat de puericultură*. Documentul atestă participarea la curs și poate fi folosit în vederea acordării de către angajator a 10 zile suplimentare de concediu paternal.

 

 ! Pentru eliberarea acestui certificat, tații vor trebui să urmeze următorii pași:

 

- Să dea „Like” paginii ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București;
- Să posteze un comentariu pe parcursul transmiterii cursului live online (pentru a confirma că urmărește prezentarea);

 

- La finalul cursului (după finalizarea tuturor modulelor) să ne transmită un mesaj privat (în cel mult 5 zile de la terminarea sesiunilor live) în care să ne solicite eliberarea certificatului de puericultură și o captură de ecran cu comentariul lor din timpul live-ului. Certificatele, completate cu datele viitorilor tătici, vor fi apoi transmise de noi către conducerea maternității, pentru semnare și înregistrare.

 

 Certificatele sunt ulterior eliberate de conducerea maternității, în aproximativ două săptămâni, fiind apoi distribuite celor care le-au solicitat.
*(Conform Art.6, Alin.(1), prevăzut în HG Nr.244/10.04.2000, pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii concediului paternal Nr.210/1999)
** Prin transmiterea datelor personale prin intermediul mesajului privat, vă exprimați acordul de a intra în baza de date a ASSMB. ASSMB se obligă să respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE)/2016/679 al Parlamentului European privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

 DE REȚINUT! În timpul transmisunilor LIVE puteți adresa întrebări în legărură cu subiectele prezentate în timpul cursului, iar invitații noștri vor răspunde în timp real solicitărilor dumneavoastră.

 

 Vă așteptăm cu drag!

 


Echipa ASSMB