CANCERUL ORAL – PREVENȚIE, DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT

CANCERUL ORAL – PREVENȚIE, DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT

 

„CANCERUL ORAL – PREVENȚIE, DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT” - UN NOU EVENIMENT DIN SERIA #DINCOLODECOVID, LIVE ONLINE PE PAGINA OFICIALĂ DE FACEBOOK A ASSMB

 

 Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București continuă seria întâlnirilor interactive de promovare a sănătății #DINCOLODECOVID, dedicate PACIENȚILOR CRONICI care, în această perioadă marcată de pandemia de COVID-19, au un acces mai dificil la tratamente și consultații - cu un nou eveniment.

 

 De această dată, subiectul abordat vizează CANCERULORAL, o maladie care - mai ales pe fondul lipsei de conștientizare publică a semnelor incipiente, simptomelor, riscurilor implicate și posibilităților de prevenție - înregistrează o incidență crescută în România, o evoluție rapidă și complicații majore, cu șanse minime de recuperare în cazul diagnosticării bolii în stadii avansate.

 

 Invitatul special al evenimentului de LUNI, 15 MARTIE, ORA 12:30, este Prof. Univ. Dr. Alexandru BUCUR, medic primar Chirurgie Oro-Maxilo-Facială la Spitalul Clinic “Prof. Dr. Dan Theodorescu”, Șef Clinică Universitară Chirurgie OMF, membru al Academiei de Științe Medicale din România.

 

 VOR FI ABORDATE SUBIECTE MEDICALE CARE SPERĂM SĂ VĂ SUSCITE INTERESUL:

 

- CARE SUNT TIPURILE DE CANCER ORAL ȘI CUM SE MANIFESTĂ ACESTEA.
- CARE SUNT CAUZELE APARIȚIEI (FACTORII DETERMINANȚI) CANCERULUI ORAL ȘI CE SOLUȚII SUNT DISPONIBILE PENTRU INVESTIGARE ȘI TRATAMENT.
- CARE ESTE INCIDENȚA CANCERULUI ORAL ȘI CARE SUNT CATEGORIILE CELE MAI AFECTATE.
- IMPORTANȚA CONTROLULUI ONCOLOGIC PREVENTIV ÎN DETECTAREA TIMPURIE A TUMORILOR MALIGNE.

 

 Ca de obicei, la evenimentele LIVE ONLINE găzduite pe pagina oficială de Facebook a ASSMB, vă invită să adresați întrebările dvs. în secțiuenea de comentarii a paginii, iar invitatul nostru va răspunde tuturor solicitărilor în direct, în timpul transmisiunii.

 

 

 

#PrimăriaCapitalei #ASSMB #SpitalulOMF