ASSMB VĂ INVITĂ LA BABY BOOM SHOW 2024!

ASSMB VĂ INVITĂ LA BABY BOOM SHOW 2024!

ASSMB, împreună cu Spitalul de Copii Dr. Victor Gomoiu și maternitățile Cantacuzino, Filantropia, Giulești și Malaxa, vă așteaptă la „Baby Boom Show”, ediția de primăvară!

 

ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București este, și în acest an, partener al „Baby Boom Show”, cel mai important eveniment de profil pentru părinți și copii între 0-7 ani, care se va desfășura la Complexul Expozițional Romexpo, Pavilionul B2, în perioada                          29 februarie - 3 martie.

 

Specialiști de la toate cele patru maternități ale ASSMB, precum și de la Spitalul de Copii Gomoiu, îi așteaptă pe actualii și viitorii părinți, precum și pe cei mici, cu informații și sfaturi competente, tombole cu premii și multe alte surprize, la cele două standuri organizate în cadrul ediției de primăvară a „Baby Boom Show”.

 

În toate cele patru zile ale evenimentului, vor fi prezenți medici, asistenți medicali și moașe, care vor răspunde întrebărilor dumneavoastră și vor prezenta tuturor celor interesați serviciile medicale oferite și dotările de care dispun maternitățile pe care le reprezintă. De asemenea, la standul amenajat de ASSMB și cele patru maternități, vizitatorii vor putea solicita și primi sfaturi competente și informații utile privind sarcina, nașterea, alăptarea sau îngrijirea bebelușului.

 

Reamintim că echipele medicale de la cele patru maternități ale ASSMB organizează în fiecare an „Școala Părinților”, cel mai apreciat curs gratuit de puericultură, care atrage constant sute de participanți.

 

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook ASSMB - https://www.facebook.com/administratiaspitalelor - pentru a afla din timp când este programată următoarea sesiune de cursuri „ Școala Părinților”.

 

Vă așteptăm!

 

https://babyboomshow.ro/

 

#BabyBoom2024 #maternitatiPMB #pmb #assmb #sanatate #serviciimedicaledetop #scoalaparintilor