AFECȚIUNILE CRONICE REUMATICE

AFECȚIUNILE CRONICE REUMATICE

 „AFECȚIUNILE CRONICE REUMATICE” - UN NOU EVENIMENT DIN SERIA #DINCOLODECOVID, LIVE ONLINE PE PAGINA DE FACEBOOK A ASSMB

 

Continuăm seria de evenimente interactive #DincoloDeCovid - dedicată PACIENȚILOR CU AFECȚIUNI CRONICE care în această perioadă, marcată de pandemia de COVID-19, au un acces mai dificil la tratamente și consultații - cu un nou eveniment LIVE ONLINE pe pagina oficială de Facebook a ASSMB. 

În această sesiune vom trata un alt subiect de mare interes, sperăm noi, pentru persoanele care suferă de AFECȚIUNI CRONICE REUMATICE.

 Invitata specială a evenimentului de JOI, 21 IANUARIE, ORA 13:00, , va fi Dr. Ana Magdalena MEILĂ, medic primar Recuperare, Medicină fizică și Balneologie și medic specialist Reumatolog la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”, administrat de Primăria Municipiului București prin ASSMB.

 DR. ANA MAGDALENA MEILĂ VA FI ÎN DIRECT, PE PAGINA DE FACEBOOK ASSMB, PENTRU A VORBI DESPRE AFECȚIUNILE CRONICE REUMATICE ȘI PENTRU A RĂSPUNDE TUTUROR ÎNTREBĂRILOR ADRESATE DE CEI INTERESAȚI.

 VOR FI ABORDATE TEME ACTUALE, DE MARE INTERES, PRECUM:
- CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE BOLI CRONICE REUMATICE ȘI CE REPERCUSIUNI POT AVEA ASUPRA SĂNĂTĂȚII ORGANISMULUI.
- CARE SUNT PROVOCĂRILE CU CARE SE CONFRUNTĂ PACIENȚII CU AFECȚIUNI REUMATICE ÎN PANDEMIE ȘI CE SOLUȚII SUNT DISPONIBILE PENTRU INVESTIGARE ȘI TRATAMENT?
- CE ROL POATE JUCA TELEMEDICINA ÎN TRATAREA ACESTOR AFECȚIUNI?
- ARTROZA, CEA MAI FRECVENTĂ AFECȚIUNE A ARTICULAȚIILOR - CAUZE, MĂSURI DE PREVENȚIE ȘI TRATAMENTE DISPONIBILE.

 Ca de obicei, la evenimentele LIVE ONLINE găzduite pe pagina oficială de Facebool a ASSMB, vă invităm să adresați întrebările dvs. în secțiunea de comentarii a paginii, iar invitata noastră va răspunde tuturor solicitărilor în direct în timpul transmisiunii.

 

#PrimăriaCapitalei #ASSMB #Reumatologie #SpitalulNicolaeMalaxa