Peste 2000 de bilete la spectacolele și piesele de teatru, pentru donatori, în cadrul campaniei ,,N-avem sânge”

Peste 2000 de bilete la spectacolele și piesele de teatru, pentru donatori, în cadrul campaniei ,,N-avem sânge”

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină București a oferit, donatorilor fideli, aproape 1400 de bilete, în primul trimestru al acestui an.

Donatorii de sânge beneficiază de 7 tichete de masă, o zi liberă și 50% reducere la abonamentul RATB, pe o lună.
Centrul de Transfuzie Sanguină București, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, anunță creșterea cu 5,3% a donatorilor, în primele trei luni ale anului, față de aceeași perioadă a lui 2017.
În ianuarie-martie, anul acesta, 14.826 de oameni au donat sânge, în timp ce anul trecut au fost 14.082 de donatori. Astfel, 47 de spitale de stat și 15 spitale private din București și județul Ilfov au primit sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină București.
Campania N-avem SANGE, susținută din decembrie 2017, de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină București va continua și în acest an.

Primăria Capitalei și ASSMB îi invită pe bucureșteni să doneze sânge, de luni până vineri, între orele 07:30 și 13:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină București.
La fiecare 2 SECUNDE, un pacient are nevoie de sânge.
O pungă de sânge salvează 3 vieți.
Sângele donat salvează, anual, 1 milion de pacienți.