ASISTENȚI MEDICALI PREMIAȚI PENTRU MUNCA ÎN SLUJBA PACIENTULUI

ASISTENȚI MEDICALI PREMIAȚI PENTRU MUNCA ÎN SLUJBA PACIENTULUI

 Asistenți medicali din două spitale bucureștene și din rețeaua de medicină școlară au fost premiați în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Asistența Medicală.

Adina Ghincea și Elena Marinescu au primit diplome de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea și responsabilitatea puse în slujba pacientului la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. dr. Alexandru Obregia”.

De asemenea, Luminița Bălănescu și Maria Blănaru, ambele pensionate în acest an, au fost premiate pentru întreaga activitate ca asistente medicale în rețeaua școlară din Capitală.

O recunoaștere, din partea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala București, a primit și întreaga echipă a asistenților medicali din Compartimentul de Transplant Medular a Spitalului Clinic Colțea.

Premii speciale au primit și asistenții secției de Neonatologie a Spitalului Clinic Dr. I. Cantacuzino.

De asemenea, nu au fost uitați asistenții medicali care lucrează la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Panait Sârbu - Maternitatea Giulești, în singura clinică de stat din Capitală unde se realizează fertilizare in vitro.

Spitalul Clinic Dr. Alexandru Obregia, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Panait Sârbu și cabinetele medicale din școlile bucureștene sunt administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.