PREMII DE EXCELENȚĂ PENTRU DOUĂ ECHIPE MEDICALE

PREMII DE EXCELENȚĂ PENTRU DOUĂ ECHIPE MEDICALE

     Două echipe medicale de top din spitalele administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, au primit recunoaștere din partea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala București, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Asistența Medicală.

Echipei medicale de îngrijire a Compartimentului Terapie Intensivă Neonatală a Spitalului Clinic “Dr. I. Cantacuzino” i-a fost înmânat premiul pentru Echipe de Îngrijiri, la categoria “Mama și copilul”.
Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic “Dr. I. Cantacuzino” este recunoscută pentru cazurile complexe rezolvate cu succes. Echipa medicală tratează majoritatea cazurilor copiilor născuți prematur în sudul țării.

La aceeași gală, premiul pentru Echipe de Îngrijiri, la categoria “Mama și copilul”, l-a primit și echipa Compartimentului de Reproducere Umană Asistată și Infertilitatea Cuplului de la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Dr. Panait Sîrbu”.
În România, există peste 15 centre autorizate să realizeze proceduri de fertilizare in vitro. Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Dr. Panait Sîrbu” este printre singurele două centre de stat.

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu - Maternitatea Giulesti și Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino se află printre cele 19 unități medicale administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB.

#PrimăriaCapitalei #ASSMB #OAMGMAMRfilialaBucurești