INTERVENȚII STOMATOLOGICE GRATUITE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂȚI DIN BUCUREȘTI

INTERVENȚII STOMATOLOGICE GRATUITE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂȚI DIN BUCUREȘTI

 De mâine, 31 octombrie 2018, la Spitalul Clinic De Chirurgie Oromaxilofaciala “prof. Dr. Dan Teodorescu” din București copiii cu dizabilități vor beneficia de intervenții stomatologice sub anestezie, decontate prin Casa de Asigurări.

Intervențiile vor fi realizate de o echipă medicală formată dintr-un chirurg OMF-anestezist și un medic dentist cu competență în Pedodonție (stomatologie pediatrică). Copiii se vor prezenta cu bilet de trimitere la spital și în urma consultației de specialitate vor fi programați pentru intervenție.

Spitalul Clinic De Chirurgie Oromaxilofaciala “prof. Dr. Dan Teodorescu” din București, aflat în administrarea Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, are o experiență considerabilă în asigurarea tratamentului de specialitate pentru copiii cu dizabilități, care prezintă afecțiuni chirurgicale în sfera oro-maxilo-facială.
Acest demers este realizat cu sprijinul Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
#PMB
#ASSMB
#OMF