𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍Ț𝐈

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍Ț𝐈

 

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍Ț𝐈! ÎNCEPÂND CU DATA DE 08.02.2021, CONSULTAȚIILE STOMATOLOGICE PENTRU STUDENȚI SE VOR DEFFĂȘURA ÎN CABINETELE DIN INCINTA UNIVERSITAȚII DE ŞTIINŢE AGRONOMICE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ BUCUREŞTI

  
Pentru tratarea oricăror urgențe stomatologice, studenții care urmează cursurile instituțiilor de învățământ superior de stat din București pot apela cu încredere la cabinetele care funcționează în Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară. 
În prealabil, trebuie făcută însă NEAPĂRAT o programare la numărul de telefon
𝟎𝟑𝟕𝟒.𝟖𝟖𝟕.𝟖𝟖𝟕.

• PROGRAM CALL CENTER:
𝐋𝐔𝐍𝐈 - 𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈 𝟕:𝟎𝟎-𝟏𝟓:𝟎𝟎
• PROGRAM CABINETE:
𝐋𝐔𝐍𝐈 - 𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈 𝟎𝟕:𝟎𝟎𝟐𝟎:𝟎𝟎

ADRESA: Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, B-dul Mărăşti, Nr. 59, Sector 1

 Medicii care răspund apelurilor primite în CALL CENTER vor oferi consultanță și îndrumări tuturor celor care au probleme stomatologice.
Cabinetele beneficiază de dotări de ultimă generație - unituri moderne, instrumentar nou, autoclave performante – și, nu în ultimul rând, de medici foarte bine pregătiți.

❗Nu vă prezentați la cabinet dacă nu ați sunat înainte la CALL CENTER, această procedură fiind stabilită pentru a respecta măsurile de distanțare socială și pentru a permite efectuarea operațiunilor necesare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2!

‼️ După fiecare pacient, se sterilizează la autoclav tot instrumentarul folosit, se schimbă echipamentul de protecție al personalului medical, se igienizează și dezinfectează întreg cabinetul, tocmai pentru a respecta toate protocoalele necesare pentru combaterea COVID-19.
#ASSMB
#RețeauadeMedicinăȘcolarăASSMB
#PMB