Autismul se tratează și la stat!

Autismul se tratează și la stat!

Spitalul de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos”, aflat în administrarea Primăriei Municipiului București, prin ASSMB, oferă servicii individualizate de recuperare pentru copiii cu autism, în propriul Centrul de Îngrijire pentru Copiii cu Tulburări de Spectru Autist.

În acest centru unic, copiii cu astfel de afecțiuni POT FI TRATAȚI FĂRĂ COSTURI, DOAR CU BILETUL DE TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE.

Centrul are un spațiu staționar de zi, prevăzut cu toate facilitățile pentru diagnosticarea și îngrijirea copiilor care nu au nevoie de internare continuă și unde pot beneficia de servicii medicale, psihologice și educaționale. Premiera o reprezintă camera specială de relaxare unde se practică terapia Snoozelen.
Centrul are și o parte de monitorizare continuă, unde copiii cu astfel de afecțiuni pot rămâne internați, sub atenta supraveghere a personalului medical.
Clădirea în care funcționează acest centru include spaţii pentru diagnostic medical şi psihologic, activităţi terapeutice (terapie prin joc, artă, educaţională, ocupaţională), logopedie, spaţii pentru activităţi fizice (kinetoterapie).

Peste 3.500 pacienți au beneficiat de servicii medicale în acest centru în ultimii 3 ani.

#SpitalulClinicdePsihiatrieTitan #DrConstantinGorgos este unul dintre cele 19 spitale administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

#autism #spitaldestat #tratament #PrimăriaCapitalei #ASSMB #serviciimedicaledecalitate