Informații

În cadrul primei ediții, peste 165.000 de preșcolari și elevi din unitățile de învățământ din București au învățat de la medicii și asistenții medicali cum să se spele pe mâini corect și cum pot să evite boli grave. 

Campania a debutat pe 16 octombrie 2017, la Școala nr. 86 și la Grădinița aferentă, din sectorul 3.  La debutul campaniei a avut loc o prezentare a pericolului bolilor transmisibile, din partea dr. Simin Florescu, director medical la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș. 

Au fost distribuite materiale promoționale, copiii primind din partea sponsorilor campaniei săpun lichid, gel antibacterian sau șervețele dezinfectante pentru a putea face demonstrații în cadrul lecțiilor programate. 

De asemenea, au fost distribuite, în toate grupurile sanitare din unitățile de învățământ de stat și afișe cu sfaturi pentru cei mici în ceea ce privește spălatul pe mâini.

 

MEDIA:

Campania "Sănătatea e în mâinile tale" inițiată de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, susținută de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, prezentată de Știrile ProTV!

Campania "Sănătatea e în mâinile tale" - Părinții, elevii, cadrele didactice, dar și cadrele medicale din școli au manifestat un interes major pentru a participa la acțiunile organizate în cadrul campaniei "Sănătatea e în mâinile tale". Proiectul derulat în perioada 16 - 20 octombrie va continua și în această săptămână, în toate școlile și grădinițele din Capitală.

Campania "Sănătatea e în mâinile tale" la Școala nr. 148 "George Călinescu", din sectorul 5 al Capitalei.

Campania "Sănătatea e în mâinile tale" la Școala nr. 36 "Ionel Teodoreanu", din sectorul 4 al Capitalei.

Campania "Sănătatea e în mâinile tale" la Școala nr. 148 "George Călinescu", din sectorul 5 al Capitalei, prezentată de Focus Prima TV.

Project