Informații

Primăria Capitalei prin ASSMB vine în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții alternative, de data aceasta în mediul online, pentru a vă sprijini în deprinderea obiceiurilor sănătoase, mai ales în rândul copiilor.   Copiii care învață de mici să consume zilnic micul dejun, să mănânce fructe și legume, să facă mișcare, să își prețuiască starea de sănătate, vor practica aceste deprinderi și în viața de adult și își vor educa, la rândul lor, copiii pe baza acestor principii.                                                     

Anul acesta, din cauza situatiei în care ne aflăm, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București mută a doua ediție a Campaniei ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” în mediul online. Campania era programată pentru perioada 16 martie – 12 iunie 2020, însă din cauza restricțiilor impuse de autorități și a închiderii unităților de învățământ, vă aducem cursurile acasă și revenim cu câteva sfaturi pentru dumneavoastră și pentru cei mici. Mai jos, găsiți materialele motivaționale ale campaniei, iar dacă doriți le puteți printa și afișa în camerele copiilor dumneavoastră.

Este important ca cei mici să conștientizeze importanța unei alimentații sănătoase și să cunoască beneficiile pe care le au atunci când efectuează activități fizice. Prin intermediul campaniei dorim să transmitem recomandări privind adoptarea unor comportamente sănătoase, să evidențiem legătura dintre lipsa activității fizice și starea de sănătate și să conștientizăm cât de important este să avem un corp sănătos.

Campania este desfășurată în parteneriat cu Institutul Național de Sănătate Publică, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Federația Națională a Asociației de Părinți – București și Asociația Salvați Copiii.

Project

Regulament