CONCURS DE DESENE - 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului


•    Tema - „Un aliment sănătos din meniul săptămânal al copilului”
•    Pot participa copiii în vârstă de până la 12 ani împliniți
•    Premii: 3 jocuri educative „Căpitanul Farfurie”

ASSMB marchează Ziua Internațională a copilului cu un concurs de desene, care va avea loc în perioada 25.05.2021 - 02.06.2021 și are drept temă UN ALIMENT SĂNĂTOS DIN MENIUL SĂPTĂMÂNAL AL COPILULUI.

Concursul se desfășoară exclusiv pe internet, pe pagina https://www.facebook.com/administratiaspitalelor și pot participa copii cu vârsta de până la 12 ani împliniți.

Participanții trebuie să acceseze pagina de Facebook ASSMB și să dea Like, apoi Share public la postare.

Atenție, trebuie să vă asigurați că share-ul este public!

Apoi,  un comentariu la postarea care anunță concursul, cu fotografia unui desen care să se încadreze în tematica prezentului concurs, respectiv „Un aliment sănătos din meniul săptămânal al copilului”, îi face pe copii eligibili pentru câștigarea unuia din cele trei jocuri educative „Căpitanul Farfurie”, puse la dispoziție de Asociația SAMAS.

Jocul îi învață pe cei mici, dar și pe părinții lor, cum să adopte un stil de viață sănătos, prin intermediul celor două aventuri educative, dar și distractive, incluse: Căpitanul Farfurie în călătorie și Căpitanul Farfurie află cine știe.

Câștigătorii vor fi selectați aleatoriu, prin tragere la sorți, utilizând site-ul specializat random.org.

Doar participanții care au înscris o fotografie cu un desen pe tema „Un aliment sănătos din meniul săptămânal al copilului” vor fi automat înscriși la tragerea la sorți care va avea loc joi, 03.06.2021, ora 13:00.

Câștigătorii vor fi anunțați atât public, în cel mult 24 de ore de la extragere, pe pagina de Facebook a ASSMB, cât și individual, prin intermediul unui mesaj privat.

Premiile vor putea fi ridicate de la sediul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, din Bd. Dimitrie Cantemir nr. 1, bl. B2, sc.4, București, sector 4, după confirmarea câștigătorilor, în termen de 30 de zile de la validarea acestora.

Dragi copii, vă asteptăm să participați la concurs!

La mulți ani, să creșteți frumos, sănătoși și veseli!