Uniți în lupta cu noul coronavirus COVID-19

Dragi prieteni, 
 
           Ne confruntăm cu o situație fără precedent, vă înțelegem trăirile și vrem să vă asigurăm că suntem alături de dumneavoastră prin toate mijloacele posibile astfel încât să REUȘIM ÎMPREUNĂ să depășim aceste momente dificile. 

    ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și Primăria Municipiului București) lucrează împreună pentru dumneavoastră. Din acest motiv, vă transmitem în cele ce urmează măsurile adoptate de autoritațile locale în această perioadă.
 
 
 
SPITALUL CLINIC COLENTINA
TRECE ÎN LINIA ÎNTÂI ÎN LUPTA
CU NOUL COVID-19 
 
La inițiativa doamnei Gabriela Firea, Primarul Capitalei, în urma recomandărilor epidemiologice a autorităților abilitate și în strânsă colaborare cu Ministerul Sănătății, Spitalul Clinic Colentina, spital administrat de Primăria Municipiului București prin ASSMB, a intrat sub coordonarea Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș începând cu data de 16 martie. Pentru mai multe detalii, click aici.
 
SPITALUL DE COPII GOMOIU VINE
ÎN SPRIJINUL SPITALULUI 
VICTOR 
BABEȘ

Și de data aceasta, spitalele Primăriei Capitalei dau dovadă de solidaritate și răspund prompt. Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu a început să preia copiii cu boli infecțioase, care în mod normal se prezentau la Spitalul Clinic Dr. Victor Babeș (transformat în această perioadă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus COVID-19).
Pentru mai multe detalii, click aici.
 
CONSULTAȚII MEDICALE
GRATUITE ONLINE

​Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale  București, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, a lansat o platformă GRATUITĂ de consultații online pentru spitalele Primăriei Capitalei. Solicită evaluare acum:                                                       https://pacient.assmb.ro/solicita-evaluare/
 
ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU
 
Ca urmare a limitării, în prezent, a accesului la serviciile medicale acordate în unitățile sanitare și pentru a-i proteja pe seniorii noștri în această perioadă, Primăria Capitalei sprijină persoanele cu afecțiuni cronice prin acordarea serviciilor de îngrijire la domiciliu. Doritorii pot apela la numărul de telefon GRATUIT 0800821218 în vederea înscrierii într-o bază de date. Detalii aici.
 
 
ÎN ATENȚIA PACIENȚILOR
 
Dacă urmează să vă prezentați la spital,  vă rugăm să completați chestionarul de triaj. Îl găsiți și în format electronic pe acest link:
 
 
SOLIDARITATE
 
Primăria Capitalei face apel către toate companiile private, asociațiile sau fundațiile, să sprijine în continuare autoritățile locale și să doneze centrelor de carantină alimente și obiecte de strictă necesitate. Cei interesați sunt rugați să trimită e-mail la următoarea adresă:
                                           coronavirus@pmb.ro
 
Numai solidari vom putea fi eficienți iar cei care au nevoie de noi vor primi mai rapid ajutor!
 
 
       Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a adoptat o hotărâre pentru instituirea  unor măsuri pentru evitarea răspândirii COVID-19 (coronavirus) în țara noastră, astfel ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București) a fost nevoită să suspende pe termen nelimitat proiectele și campaniile pe care le avea în desfășurare sau care urmau să fie organizate, împreună cu partenerii săi, până la aflarea de noi informații și recomandări.
 
            Vom reveni cu detalii în momentul în care vom știi când putem relua aceste proiecte. 

           Vă recomandăm din nou să respectați și dumneavoastră sfaturile transmise de către autorități, să vă informați corect și doar din surse oficiale, să respectați cu strictețe normele de igienă și să nu vă alarmați nejustificat!

            Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor, vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe pagina noastră de Facebook                                                                                         www.facebook.com/administratiaspitalelor
 
Cu prietenie, 
Echipa ASSMB.
 
 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.