ULCERUL DE GAMBĂ


#MINUTULDESĂNĂTATE – „ULCERUL DE GAMBĂ.
METODE MODERNE DE TRATAMENT”


În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Prof. Dr. George Sorin Țiplică, șeful secției clinice Dermatologie II de la Spitalul Clinic Colentina, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, vă prezintă un număr de recomandări utile privind tratamentul ulcerului de gambă.

Este vorba despre o afecțiune dificil de tratat, care în absența unei abordări corespunzătoare va crește în dimensiune și treptat va afecta tendoane, mușchi și țesut osos. Este practic o rană cronică, care are nevoie de o perioada între 4-6 săptămâni pentru vindecare.

Mai multe informații, inclusiv despre cele mai moderne metode de tratament ale ulcerului de gambă, puteți afla urmărind materialul video cu Prof. Dr. George Sorin Țiplică, șeful secției clinice Dermatologie II de la Spitalul Clinic Colentina.

NU UITAȚI! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE.


Cu prietenie,
Echipa ASSMB


#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutulDeSănătate
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.