Povestea ta, de ziua noastră

 
 
 
Dragi prieteni,

 
ASSMB - ADMINISTRAȚIA SPITALELOR ȘI SERVICIILOR MEDICALE BUCUREȘTI, PARTENER INSTITUȚIONAL AL CAMPANIEI DE SUSȚINERE A FEMEILOR CU CANCERE GENITO-MAMARE
 
Ne bucurăm să anunțăm faptul că ASSMB este partener instituțional al Campaniei de Susținere a Femeilor cu Cancere Genito-Mamare „Povestea ta, de ziua noastră”, o inițiativă a Societății Române de Chirurgie și Ginecologie Oncologică (SRCGO), care se va derula în perioada 1-8 martie 2021.
 
Obiectivul principal al campaniei este acela de susținere a persoanelor care se confruntă cu această maladie, astfel încât ele să își poată dezvolta abilități de autoreglare emoțională pentru a face față bolii și traiectoriei acesteia (de la etapa de screening, diagnostic, tratament, remisie sau îngrijire paliativă).

Campania se va desfășura sub forma unor webinarii dedicate pacientelor și a unor workshop-uri pentru profesioniștii din sănătate, fiind abordate mai multe teme de interes:
 
  • 1 martie - Cancerele din sfera genito-mamară
  • 2 martie - Comunicarea profesioniștilor din sănătate cu pacienta & Ce trebuie să întreb medicul când aflu ca am cancer?
  • 3 martie - Probleme de diagnostic
  • 4 martie - Mituri în nutriția pacientului oncologic
  • 5 martie - Reconstrucția mamară - aspecte estetice și adaptarea psihologică în perioada de supraviețuire
  • 6 martie - Cancerele în sarcină
  • 7 martie - Relația de cuplu în timpul și după tratamentul oncologic
  • 8 martie - Reintegrarea socio-economica a femeilor cu cancere genito-mamare
 
Am inițiat această campanie motivați fiind de o premisă prezentă constant în activitatea noastră: provocările unei femei care primește un diagnostic oncologic sunt mult diferite de cele cu care era obișnuită. De aceea, pe lângă asigurarea unui act medical riguros, noi, profesioniștii, avem datoria a le îndruma pe toate palierele care le asigură confortul fizic și emoțional. Din nefericire, în România sunt multe femei care au nevoie de astfel de îndrumări dacă ar fi să ne raportăm la un singur parametru  și anume că doar cancerul de sân la femei are o pondere de 27,9% din totalul cancerelor. Însă mai există și cancerul de col, de endometru, ovarian, vulvar și vaginal, cancere care cresc numărul femeilor care au nevoie de îndrumare și suport.” - Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, președintele Societății Române de Chirurgie și Ginecologie Oncologică.
 
Pe tot parcursul lunii februarie, persoanele interesate se pot înscrie GRATUIT la webinariile care vor avea loc în perioada 1-8 martie. Timp de opt zile, experți în domeniu, medici și psihologi, dar și femei care au trecut prin această experiență, vor împărtăși informații, resurse și vor oferi inspirație pentru a merge mai departe.

La fiecare 15 secunde, o femeie din lume este diagnosticată cu un tip de cancer genital sau mamar. În România, doar anul trecut 20.275 de femei au trecut printr-o astfel de experiență. Dintre acestea, cancerul de sân are o pondere de 27,9%, urmat fiind de cancerul de col uterin 7,8%, cancerul de endometru 5,4% și cancerul ovarian 4,4%.

Mai multe informații despre modalitatea de înscriere, program și speaker, puteți afla accesând pagina de Internet dedicată campaniei: https://srcgo.ro/povestea-ta-de-ziua-noastra/
 
 
Cu prietenie,
Echipa A.S.S.M.B.



#ASSMB #PMB #SRCGO #Sănătate #PacinețiOncologici # PovesteaTaDeZiuaNoastră
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.ro



Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.