PERIAJUL DENTAR

EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE 
 
 

Dragi părinți și copii,
 
 
Rutina spălatului pe dinți este deosebit de importantă pentru menținerea sănătății orale, dar și pentru sănătatea întregului organism, deoarece există corelații între afecțiuni ale cavitații bucale și probleme ale tubului digestiv sau chiar afecțiuni cardiace. Însă, dacă regulile igienei orale sunt învățate și aplicate încă de la vârste fragede, aceste deprinderi sănătoase vor fi menținute și la maturitate.

Ce înseamnă un periaj dentar corect efectuat?
Periajul este recomandat zilnic, timp de două minute în fiecare dimineață și seara înainte de culcare. În ceea ce privește modul de periaj, specialiștii recomandă "tehnica ruloului". Aceasta constă în mișcări circulare executate din articulația mâinii, cu periuța așezată la 45 de grade pe suprafața dinților.

Puteți urmări tehnica periajului corect, împreună cu copiii dumneavoastră, așa cum este explicată în clipul demonstrativ de Dr. Adina Baranga Georgescu - medic stomatolog din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB - https://www.youtube.com/periajuldentarcorect

Dacă găsiți interesante propunerile noastre, vă rugăm să ne spuneți ce alte idei/subiecte v-ar interesa să abordăm, răspunzând acestui e-mail.
 
Cu prietenie,
Echipa ASSMB

 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.ro



Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.