PACIENT.ASSMB.RO

 
TELEMEDICINĂ LA SUPERLATIV! PLATFORMA ONLINE DE CONSULTAȚII GRATUITE PACIENT.ASSMB.RO PERMITE, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, INTERACȚIUNEA PRIN APEL TELEFONIC VIDEO SAU CLASIC ÎNTRE MEDIC ȘI PACIENT
 
Pentru a fi alături de pacienții cu diverse afecțiuni medicale, în această perioadă dificilă, marcată de pandemia de COVID-19, Primăria Municipiului Bucureşti prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, a lansat pe 17 martie 2020, într-un timp record, un proiect de consultații medicale online inovator, care s-a dovedit foarte util și are mare succes.

Dovadă sunt cei peste 7.000 de pacienți care au primit, în ultimele cinci luni și jumătate, sfaturi medicale competente și îndrumare de la peste 500 de medici din cadrul celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB, înscriși pe platforma pacient.assmb.ro - https://pacient.assmb.ro/pentru-pacienti/.

În premieră, platforma online de evaluare medicală la distanță pacient.assmb.ro va fi și mai aproape de nevoile pacienților, în sensul în care aceștia pot interacționa direct cu medicii la care fac programări online, prin apel telefonic video (videocall) sau clasic.

Ne dorim îmbunătățirea constantă a calității serviciilor oferite de ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București prin intermediul platformei pacient.assmb.ro, iar în acest sens implementarea noilor servicii de video telefonie și de telefonie clasică, funcționale deja, vor permite extinderea posibilităților de acordare a consultațiilor medicale în specialități foarte solicitate, precum PsihiatrieDermatologie sau Oftalmologie, unde, pentru emiterea unei recomandări medicale, contactul vizual între pacient și medic este de cele mai multe ori obligatoriu.

Concret, dacă pacientul a bifat pe platformă opțiunea de videocall, medicul căruia i s-a solicitat evaluarea medicală va iniția apelul catre pacient prin intermediul centralei digitale, fiind asigurată astfel confidețialitatea datelor de contact ale medicului, precum și desfașurarea consultației la distanță cu minimum de efort pentru medic și pacient. Numărul de telefon al centralei nu va fi disponibil pentru apelare din exteriorul platformei, acest aspect contribuind la o bună gestionare a traficului de date.

Cei peste 500 de medici, înscriși pe platforma pacient.assmb.ro, acoperă circa 50 de specialități medicale, cele mai solicitate, până în prezent, fiind Dermatologia - 893 consultații, Cardiologia - 516, Psihiatria - 431, Gastroenterologia - 422, Endocrinologia - 403 și Pediatria - 400.

Platforma online este foarte ușor de utilizat: pacienții accesează site-ul pacient.assmb.ro, introduc o scurtă descriere a problemelor de sănătate pe care le au și atașează, dacă este cazul, documentele medicale relevante (rezultate analize, recomandări de la specialiști, istoric medical, bilete de ieșire din spital).

Se selectează spitalul, specialitatea și medicul, apoi se introduc datele personale, precum și cele de contact. Răspunsul va fi primit direct din partea medicului în termen de 12 - 24 ore, în funcție de disponibilitatea specialistului și de numărul de cazuri pe care acesta le are în analiză.

Platforma este optimizată inclusiv pentru dispozitivele de telefonie mobilă cu sistem de operare iOS sau Android.

Pașii concreți pentru accesarea platformei pacient.assmb.ro - https://pacient.assmb.ro/pentru-pacienti/ și inițierea unei convorbiri video telefonic în acest clip video: www.youtube.com/demovideocall
 
Vă mulțumim pentru încredere!
#Sănătate #PMB #ASSMB #COVID

 
NOUTĂȚI ASSMB
 
Servicii medicale de calitate în spitalele administrate de Primăria Captitalei,
prin ASSMB!

 
 
𝟴𝟱,𝟰𝟯% 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗶 𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗-𝟭𝟵 𝘁𝗿𝗮𝘁𝗮𝘁̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝘀𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗲𝗶 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗶 𝗮𝗽𝗿𝗲𝗰𝗶𝗮𝘇𝗮̆ 𝗹𝗮 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿𝗹𝗮𝘁𝗶𝘃 𝗴𝗿𝗶𝗷𝗮 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘀𝗺𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹!

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟵𝟯% 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗲𝗶 𝘀-𝗮𝘂 𝗱𝗲𝗰𝗹𝗮𝗿𝗮𝘁 𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁̦𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝘂𝗿𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗶 𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝘀𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗲𝗶 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗶, 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲 𝗶̂𝗻 𝗹𝘂𝗽𝘁𝗮 𝗶̂𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗽𝗮𝗻𝗱𝗲𝗺𝗶𝗲𝗶.
 
La acest studiu au acceptat să răspundă 761 de persoane dintre cele 3.570 chestionate, fapt ce indică o rată de participare foarte bună, de 21,31%, net superioară oricăror altor demersuri similare, derulate de alte instituții din România cu responsabilități în zona medicală.

 
Click aici pentru mai multe detalii.
 
Vești bune pentru donatorii de
 plasmă COVID!



Potențialii donatori de plasmă convalescentă pot apela acum cu încredere și la Centrul de donare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central " Dr. Carol Davila", care poate realiza până la 20 recoltări plasmă/zi.

Înscrierea în vederea donării de plasmă COVID se realizează foarte simplu:
  • apelând numărul de telefon 021/316.61.47;
  • prin prezentarea potențialului donator direct la intrarea în SUUMC „Carol Davila” din Str. Calea Plevnei nr. 134, în intervalul orar 7.30-12.00, și anunțarea personalului de pază că dorește să ajungă la Centrul de Transfuzie al MapN pentru a fi trecut în registrul donatorilor (fiind astfel evitată așteptarea la intrarea în spital).
Știrea completă aici. 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.

 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro.

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2010, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.