Ordinea erupției dinților și sigilarea dinților

EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE 
 
 

Dragi părinți și copii,
 
 
Igiena orală este o componentă cheie a sănătății generale!

Problemele orale netratate, cum ar fi cariile dentare, frecvent întâlnite la copii, pot provoca neplăceri, însă acestea pot fi prevenite printr-o igienă orală riguroasă. Cea mai bună metodă de a asigura sănătatea și aspectul impecabil al danturii este o igienă dentară corectă, începută din copilărie și încurajată pe tot parcursul vieții.

La cererea dumneavoastră, a părinților, revenim cu un nou CURS INTERACTIV, LIVE ONLINEîmpreună cu medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară ASSMB.

A doua întâlnire LIVE ONLINE, pe pagina oficială de Facebook a ASSMB, va avea loc marți, 27 octombrie 2020, de la ora 11:00, când alături de Dr. Georgiana Stănciulescu și Dr. Ioana Ruxandra Poiană, medici stomatologi în cadrul Rețelei de Medicină Școlară ASSMB, vom vorbi despre:

• ordinea erupției dinților (diferențe dentiție temporară vs. dentiție permanentă);
• sigilarea dinților și de ce este această procedură importantă.


Primăria Capitalei, prin ASSMB, promovează în fiecare an școlar, chiar și pe perioada vacanțelor, EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE, precum și alte proiecte interesante, în beneficiul celor aproximativ 250.000 de copii și 121.000 de studenți înscriși în sistemul de învățământ de stat din București.

Ne dorim să fim alături de dumneavoastră în continuare, chiar și în mediul online, cu sfaturi utile pentru părinți, elevi și studenți! Acest curs LIVE ONLINE este parte a Campaniei de Promovare a Sănătății Orale (http://www.assmb.ro/campanie/igiena-orala-ediția-3).

O altă campanie la fel de importantă este “Sigilarea GRATUITĂ a molarului de 6 ani" lansată, cu succes, în 2019. Această procedură simplă, rapidă, non-invazivă ajută în proporție de 90% la reducerea riscului apariției cariei dentare, dacă este aplicată între 6 şi 8 ani (https://www.assmb.ro/campanie/sigiliarea-gratuit-a-molarului-de-6-ani).

Ca de obicei, toți cei care vor urmări evenimentul nostru LIVE ONLINE au posibilitatea să adreseze întrebări în timp real celor doi medici stomatologi, iar aceștia vor încerca să răspundă tuturor solicitărilor, chiar în timpul transmisiunii în direct.
 
Haideți să avem cele mai frumoase și sănătoase zâmbete din București! 
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf. Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.