Noutăți ASSMB

Dragi prieteni,

Revenim cu ultimele noutăți și măsurile adoptate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București , pentru sănătatea dumneavoastră. 
 
 
 
PROTECȚIE PENTRU MAME, NOU NĂSCUȚI ȘI PERSONAL MEDICAL ÎN CELE 4 MATERNITĂȚI ADMINISTRATE DE PRIMĂRIA CAPITALEI
 
ASSMB s-a asigurat că bucuria venirii pe lume a micuților nu este afectată de pandemia COVID-19. În contextul actual foarte multe mămici sunt îngrijorate, însă acestea trebuie să știe că în cele 4 maternități administrate au fost luate toate măsurile necesare pentru a asigura protecția acestora și a micuților, condițiile de naștere fiind lipsite de riscuri. La intrarea în unitățile sanitare este efectuat triajul epidemiologic pentru toate persoanele, dar și pentru personalul medical. Știrea completă aici.
 
PROTECȚIE PENTRU CADRELE MEDICALE #MĂȘTI #MĂNUȘI #COMBINEZOANE
 

Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București face demersuri constante pentru a livra, suplimentar față de achizițiile proprii ale celor 19 spitale din subordine, tot ce este necesar din punct de vedere al materialelor, echipamentelor de protecție și dezinfectanților. Procesul de achiziționare a materialelor necesare eroilor din prima linie va continua zilnic, fiind lansată procedura de achiziție de alte noi echipamente și dezinfectanți de către ASSMB, în valoare de încă 3,5 milioane de lei. Pentru mai multe detalii, click aici.
 
SINGURUL CENTRU DE URGENȚE STOMATOLOGICE PENTRU
COPIII DIN BUCUREȘTI

 

​Sănătatea copiilor rămâne și în această perioadă una dintre prioritățile noastre. Începând cu data de 28.04.2020, medicii și asistenții medicali  din Rețeaua de Medicină Școlară oferă tratament stomatologic de urgență copiilor bucureșteni, în patru cabinete medicale cu dotări moderne.
Pentru programare trebuie NEAPĂRAT să sunați în prealabil la numărul de telefon 0374.887.887
Știrea completă aici.                                       
 
COMPUTER TOMOGRAF ȘI RMN
 DE PESTE 2 MILIOANE DE EURO LA SPITALUL CLINIC DE COPII
DR. VICTOR GOMOIU

 
Prin eforturile Primăriei Capitalei au fost achiziționate un computer tomograf în valoare de aproape 1,1 milioane euro, precum și un aparat RMN în valoare de aproape 1 milion euro, ambele deja funcționale în prezent. Mai mult, un aparat Real Time Multiplex PCR va ajunge la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu” - singurul spital de copii construit în ultimii 30 de ani de la zero, investiție făcută exclusiv de către Primăria Municipiului București. Detalii aici.
 
 
EVENIMENTE LIVE ONLINE
PENTRU VIITORII PĂRINȚI

 
Maternitățile ASSMB sunt alături în continuare de viitorii părinți. Cursuri GRATUITE de puericultură au fost susținute online de specialiștii din cele patru maternități și au răspuns la toate întrebările adresate de viitorii părinți. De asemenea, viitorii tătici au avut  posibilitatea de a solicita eliberarea unui certificat de puericultură, în baza căruia au putut solicita zece zile de concediu suplimentar.
Puteți revedea cursurile online aici.  Pe același link veți regăsi viitoarele evenimente organizate de Echipa ASSMB special pentru dumneavoastră.
 
 
CONSILIERE PSIHOLOGICĂ TELEFONICĂ  GRATUITĂ
 

Spitalul Clinic Dr. Alexandru Obregia oferă consiliere psihologică prin telefon tuturor celor care întâmpină dificultăți în a gestiona problemele de anxietate, depresie sau adaptare la restrângerea mobilității. O echipă de medici este la dispoziția dumneavoastră pentru a discuta cu cei care au nevoie de sfaturi și vă ajută la identificarea unei soluții pentru ameliorarea stării celor în suferință.
Știrea completă aici.
 
ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București) a fost nevoită să suspende pe termen nelimitat proiectele și campaniile pe care le avea în desfășurare sau care urmau să fie organizate, împreună cu partenerii săi, până la aflarea de noi informații și recomandări.

Iată că am găsit alternative pentru a fi alături de dumneavoastră, de data aceasta în mediul online
Vă invităm să participați la umătorul eveniment "Educație terapeutică pentru persoanele cu diabet zaharat". Luni, 11.05.2020, începând cu ora 12:00, o avem invitată pe doamna Asistent Medical Elena Trestianu, de la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa.

Click aici pentru mai multe detalii: 
https://www.facebook.com/events/234118241016908/

            Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor, vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro  sau să ne urmăriți pe pagina noastră de Facebook                                                                                         www.facebook.com/administratiaspitalelor
 
Cu prietenie, 
Echipa ASSMB.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.