#MINUTULDESĂNĂTATE - SEMNELE ȘI SIMPTOMELE UNEI ALERGII ALIMENTARE


#MINUTULDESĂNĂTATE - SEMNELE ȘI
SIMPTOMELE UNEI ALERGII ALIMENTARE

În episodul de astăzi din seria #MINUTULDESĂNĂTATE, aflăm de la Dr. Roxana SFRENȚ-CORNĂȚEANU, medic specialist Alergologie și Imunologie Clinică și medic școlar în cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, care sunt semnele și simptomele după care putem recunoaște alergiile alimentare.

Specialistul oferă informații prețioase legate de simptomatologia alergiilor alimentare, despre manifestările cutanate, dar și despre afectarea sistemelor circulator și respirator, situație care poate avea urmări grave în cazul copiilor dacă părinții nu sunt informați în legătură cu semnele și simptomele unei alergii alimentare.

Vă invităm să urmăriți clipul video pentru a afla de la Dr. Roxana SFRENȚ-CORNĂȚEANU tot ceea ce este important despre subiectul alergiilor alimentare.

Pentru a primi cele mai actuale informații medicale, din cele mai diverse specialități, furnizate de medici reputați din cadrul spitalelor administrate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin ASSMB, puteți accesa oricând canalul nostru de YouTube, secțiunea #𝐌𝐈𝐍𝐔𝐓𝐔𝐋𝐃𝐄𝐒𝐀̆𝐍𝐀̆𝐓𝐀𝐓𝐄

Echipa ASSMB
Cu prietenie,
 
 
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.