#MINUTULDESĂNĂTATE - HIPERTENSIUNEA ARTERIALĂ, INAMICUL TĂCUT AL INIMII

  • Un proiect ASSMB în parteneriat cu Societatea Română de Cardiologie

În episodul de astăzi, din seria #𝐌𝐈𝐍𝐔𝐓𝐔𝐋𝐃𝐄𝐒𝐀̆𝐍𝐀̆𝐓𝐀𝐓𝐄, Dr. Ana Maria VINTILĂ, medic primar Medicină internă și Cardiologie la Spitalul Clinic Colțea, doctor în medicină, Șef lucrări la UMF "Carol Davila" președintele Grupului de Lucru Hipertensiune Arterială al Societății Române de Cardiologie, prezintă detalii extrem de importante despre o boală care afectează un număr foarte mare de oameni. Hipertensiunea arterială, pentru că despre ea este vorba, nu este nici pe departe o afecțiune specifică persoanelor în vârstă, așa cum s-ar putea crede. Este însă o boală tăcută, fără simptome aparente, pe care de multe ori nici nu știm că o avem. Îngrijorător este faptul că doi din cinci români suferă de hipertensiune arterială fără să fie conștienți de acest lucru.

Ce trebuie să faceți ca să vă verificați corect tensiunea, și când trebuie să apelați la ajutorul unui medic de specialitate, aflați de la Dr. Ana Maria VINTILĂ, urmărind integral cel mai recent clip video ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București din seria #MINUTULDESĂNĂTATE, realizat în parteneriat cu Societatea Română de Cardiologie.

Ne unim forțele pentru a vă aduce cele mai actuale informații despre acest subiect, în contextul în care pe data de 17 mai, este marcată Ziua Mondială de Luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale.

Pentru a primi cele mai corecte și actuale informații medicale, din cele mai diverse specialități, furnizate de medici reputați din cadrul spitalelor administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, puteți accesa oricând canalul nostru de YouTube, secțiunea #𝐌𝐈𝐍𝐔𝐓𝐔𝐋𝐃𝐄𝐒𝐀̆𝐍𝐀̆𝐓𝐀𝐓𝐄.
 


Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/c/ASSMBadministratiaspitalelor.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.