#MINUTULDESĂNĂTATE - ECOGRAFIA MAMARĂ
În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Dr. Laura Mustață, medic specialist Obstetrică-Ginecologie la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia - administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București -, prezintă modul în care decurge o ecografie mamară și de ce este importantă această examinare imagistică.

DE REȚINUT! Ecografia de sân este recomandată și poate fi efectuată pacientelor din aproape toate grupele de vârstă, spre deosebire de mamografie, care are indicații, în general, după vârsta de 40 de ani.
În urma consultului clinic, de obicei, se face și o ecografie mamară care poate să descopere dacă există noduli sau chisturi mamare.

Mai multe detalii despre această investigație imagistică sunt prezentate în clipul video de Dr. Laura Mustață, medic specialist Obstetrică-Ginecologie la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia.

NU UITAȚI! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

https://www.youtube.com/channel/UCOpX14J_RgbYsQYfkcdalMA
 
 
Cu prietenie,
Echipa ASSMB

#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutulDeSănătate
 

Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCOpX14J_RgbYsQYfkcdalMA.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.