#MINUTULDESĂNĂTATE – CUM POT FI PREVENITE TENDINITELE


În episodul de astăzi, din seria #𝐌𝐈𝐍𝐔𝐓U𝐋𝐃𝐄𝐒𝐀̆𝐍𝐀̆𝐓𝐀𝐓𝐄, 𝐃𝐫. 𝐃𝐚𝐧 𝐋𝐀̆𝐏𝐓𝐎𝐈𝐔, 𝐝𝐨𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐢̂𝐧 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐚̆, 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐎𝐫𝐭𝐨𝐩𝐞𝐝𝐢𝐞-𝐓𝐫𝐚𝐮𝐦𝐚𝐭𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 la Spitalul Clinic Colentina, explică ce sunt tendinopatiile și la ce vârste pot apărea aceste afecțiuni ale tendoanelor și ligamentelor.

Primul semn al prezenței unei probleme de sănătate de acest tip este o durere acută în zonele vizate, și sunt mai multe motive pentru care aceasta apare, în special la persoanele adulte.

Ce anume putem face pentru a preveni tendinitele aflați de la 𝐃𝐫. 𝐃𝐚𝐧 𝐋𝐀̆𝐏𝐓𝐎𝐈𝐔, urmărind integral cel mai recent clip video ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București - din seria #MINUTULDESĂNĂTATE.

Pentru a primi cele mai corecte și actuale informații medicale, din cele mai diverse specialități, furnizate de medici reputați din cadrul spitalelor administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, puteți accesa oricând canalul nostru de YouTube, secțiunea #𝐌𝐈𝐍𝐔𝐓𝐔𝐋𝐃𝐄𝐒𝐀̆𝐍𝐀̆𝐓𝐀𝐓𝐄.
 


Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/c/ASSMBadministratiaspitalelor.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.