#MINUTULDESĂNĂTATE - “CUM ÎI PUTEM AJUTA PE COPII SĂ-ȘI ÎNTĂREASCĂ IMUNITATEA?”


#MINUTULDESĂNĂTATE
“CUM ÎI PUTEM AJUTA PE COPII
SĂ-ȘI ÎNTĂREASCĂ IMUNITATEA?”



În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Dr. Ana Maria Davițoiu, medic primar pediatru la Spitalul Clinic de Copii “Dr. V. Gomoiu”, răspunde la una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de părinți odată cu începerea unui nou an școlar și revenirea copiilor în colectivitate: “CUM ÎI PUTEM AJUTA PE COPII SĂ-ȘI ÎNTĂREASCĂ IMUNITATEA?”

Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a se proteja de agenții patogeni sau germeni precum bacterii, virusuri, paraziți și toxine din mediul extern. Imunitatea este, prin excelență, înnăscută, dar este și specifică (imunitatea dobândită), aceasta din urmă fiind dobândită în contact cu antigenele și prin vaccinare.

Dieta echilibrată este cea mai bună metodă prin care le putem oferi celor mici substanțele nutritive esențiale pentru menținerea în condiții optime a sistemului lor imunitar. Această dietă include alimente din toate categoriile: fructe, legume, cereale integrale, proteine, grăsimi. De asemenea, este importantă mișcarea fizică, vizitele periodice la medicul pediatru sau de familie și imunizarea, conform schemei vârstei lor.

Dacă doriți să înțelegeți mai bine beneficiile unui sistem imunitar puternic pentru copii sau sunteți interesați să aflați care sunt cele mai simple și practice metode pentru întărirea acestuia, vă invităm să urmăriți clipul video cu Dr. Ana Maria Davițoiu, medic primar pediatru la Spitalul Clinic de Copii “Dr. V. Gomoiu”, spital administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB.

NU UITAȚI! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

https://www.youtube.com/ASSMB
 

Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
#PMB #ASSMB #Sănătate #Vaccinare
 
NOUTĂȚI ASSMB
 
CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE VINE ÎN CARTIERUL TĂU!
Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în parteneriat cu Kaufland Romania, a lansat CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE, o nouă inițiativă care își propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând cât mai mult accesul bucureștenilor la vaccin.

În zilele de 11 și 12 septembrie CARAVANA MOBILPĂ DE VACCINARE va fi în parcarea complexului comercial Kaufland din Str. Barbu Văcărescu nr. 120-144, Sector 2, cu următorul program:

SÂMBĂTĂ: 10:00 - 17:00
DUMINICĂ: 10:00 - 17:00

Mai multe detalii puteți afla accesând acest link: https://www.facebook.com/CaravanaMobilădeVaccinare
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.ro



Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.