#MINUTULDESĂNĂTATE - CELE MAI FRECVENTE TIPURI DE DIABET

 


În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Dr. Andreea MEROIU, medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, vorbește despre CELE MAI FRECVENTE TIPURI DE DIABET.

Există foarte multe tipuri de diabet zaharat, dar printre cele mai cunoscute sunt diabetul zaharat de tip I, cel de tip II și cel care apare în sarcină. Problema de bază care generează această patologie este funcționarea deficitară a pancreasului.

Cel mai frecvent este diabetul zaharat de tip II. Pentru a afla mai multe despre această afecțiune, URMĂRIȚI materialul filmat cu Dr. Andreea MEROIU, medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa.

𝗡𝗨 𝗨𝗜𝗧𝗔𝗧̦𝗜! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

https://www.youtube.com/channel/UCOpX14J_RgbYsQYfkcdalMA
 

Echipa ASSMB
Cu prietenie,
 
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.