#MINUTULDESĂNĂTATE - CE ESTE ANALIZA DE SÂNGE VSH?


#MINUTULDESĂNĂTATE – CE ESTE ANALIZA DE SÂNGE VSH?
CÂT ESTE DE IMPORTANTĂ ȘI ÎN CE SITUAȚII ESTE RECOMANDATĂ DE CĂTRE MEDIC?

 


În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, veți afla de la Dr. Mihaela Andreescu, medic primar Hematologie la Spitalul Clinic Colentina, detalii despre un alt subiect de larg interes medical: CE ESTE ANALIZA DE SÂNGE VSH? CÂT ESTE DE IMPORTANTĂ ȘI ÎN CE SITUAȚII ESTE RECOMANDATĂ DE CĂTRE MEDIC?
 
Dacă v-ați întrebat vreodată la ce anume ajută testele de sânge solicitate de medicul de familie, medicul hematolog sau medicul infecționist, și ce reprezintă informațiile specifice, este bine să fiți informați, deoarece unele teste sunt esențiale și este indicat să le realizați.
 
Un test VSH, spre exemplu, ajută la determinarea unor afecțiuni care provoacă inflamații în organism. Acestea includ artrita, vasculita sau boala inflamatorie a intestinului. Un test VSH poate fi, de asemenea, utilizat pentru a monitoriza o afecţiune deja existentă și care trebuie ținută sub control.
 
Simptome ale tulburării inflamatorii pot fi:
• Dureri de cap
• Febră
• Pierdere bruscă în greutate
• Rigiditatea articulaţiilor, gâtului sau umerilor
• Pierderea poftei de mâncare
• Anemie
 
Mai multe detalii despre această analiză medicală importantă aflați de la Dr. Mihaela Andreescu, medic primar Hematologie în cadrul Spitalului Clinic Colentina, administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, din clipul următor: www.youtube.com/AnalizaDeSângeVSH

NU UITAȚI! Detalii despre cele mai frecvente afecțiuni medicale, prezentate într-un format concis și accesibil de specialiști reputați din cadrul celor 19 spitale administrate de A.S.S.M.B.,  puteți afla accesând canalul nostru de YouTube https://www.youtube.com, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE.

 
 
Cu prietenie, 
Echipa ASSMB#PMB​ #ASSMB​ #Sănătate​ #MinutulDeSănătate
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.