#MINUTULDESĂNĂTATE - “CARE AR TREBUI SĂ FIE RUTINA SOMNULUI PENTRU ELEVI ȘI PREȘCOLARI?”


#MINUTULDESĂNĂTATE
CARE AR TREBUI SĂ FIE RUTINA SOMNULUI
PENTRU ELEVI ȘI PREȘCOLARI?În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Dr. Ana Maria Davițoiu, medic primar pediatru la Spitalul Clinic de Copii “Dr. V. Gomoiu”, prezintă câteva recomandări utile legate de rutina somnului copiilor, răspunzând la întrebarea “CARE AR TREBUI SĂ FIE RUTINA SOMNULUI PENTRU ELEVI ȘI PREȘCOLARI?”.

Părinții știu deja că somnul este esențial pentru succesul copiilor la școală. Totodată, știu și cât de important este pentru aceștia să fie odihniți și receptivi la cursuri. Dar știu cu adevărat care este nevoia de somn a copiilor? Este somnul acestora unul de calitate? Câte ore de somn sunt suficiente pentru o bună sănătate mintală și fizică a acestora? Cum îi putem ajuta să se întoarcă la programul de somn pentru școală după vacanță?

Recomandări despre rutina somnului copiilor, despre asigurarea unui mediu adecvat pentru un somn de calitate, dar și alte obiceiuri de îmbunătățire a calității somnului - în funcție de vârstă - , aflați urmărind clipul video cu Dr. Ana Maria Davițoiu, medic primar pediatru la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, spital administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

NU UITAȚI! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

https://www.youtube.com/ASSMB
 

Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
#PMB #ASSMB #Sănătate #Vaccinare
 

Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.