MASAJUL ÎMPOTRIVA COLICILOR LA NOU-NĂSCUȚI

#MINUTULDESĂNĂTATE – CUM SE REALIZEAZĂ CORECT MASAJUL
ÎMPOTRIVA COLICILOR LA NOU-NĂSCUȚI?

 


În episodul de astăzi, al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, veți afla de la Cerasela Radu, Kinetoterapeut la Spitalul Clinic "Prof. Dr. Panait Sîrbu" - Maternitatea Giulești, care sunt tehnicile corecte de efectuare a masajului împotriva colicilor la nou născuți. 

Masajul făcut bebelușului are beneficii multiple pentru dezvoltarea sa armonioasă, ajutând digestia și circulația sanguină. În primele luni de viață, colicile bebelușilor (apariția crampelor la nivelul abdomenului) și, implicit, agitația asociată acestora, reprezintă o mare provocare pentru proaspetele mămici.

Tocmai de aceea, vă propunem astăzi, pe lângă remediile clasice recomandate de specialiști pentru colicile nou-născuților, o tehnică de masaj pentru eliminarea durerilor provocate copilului de crampele abdominale.

Mai multe detalii despre tehnicile corecte de efectuare a masajului împotriva colicilor la nou-născuți, aflați de la Cerasela Radu, Kinetoterapeut la Spitalul Clinic "Prof. Dr. Panait Sîrbu" - Maternitatea Giulești, aflat în administrarea ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, urmărind clipul următor: https://www.youtube.com/watch?v=7VRjBTNwbaQ.

NU UITAȚI! Pentru a afla de la cei mai apreciați specialiști detalii privind subiecte medicale de mare interes, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE.
 
Cu prietenie, 
Echipa ASSMB#PMB​ #ASSMB​ #Sănătate​ #MinutulDeSănătate
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.