IMPORTANT PENTRU ELEVI, STUDENȚI ȘI PĂRINȚI!

 
 
 
IMPORTANT PENTRU ELEVI, STUDENȚI ȘI PĂRINȚI!

126 DE CABINETE STOMATOLOGICE DIN REȚEAUA DE MEDICINĂ ȘCOLARĂ
ȘI UNIVERSITARĂ A ASSMB ȘI-AU RELUAT ACTIVITATEA DIN 15.03.2021

Avem vești bune pentru toți elevii și studenții care urmează cursurile unităților de învățământ preuniversitar și universitar de stat din Municipiul București. De luni, 15.03.2021, s-au redeschis 126 de cabinete stomatologice școlare și universitare din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB. Elevii și studenții beneficiază de consultații și tratamente stomatologice gratuite mai simplu și mai rapid.

Programările se pot efectua telefonic, fiecare cabinet stomatologic având un număr de telefon alocat în acest sens. 

LISTA CU CABINETELE ȘI NUMERELE DE TELEFON ALOCATE O REGĂSIȚI ACCESÂND URMĂTORUL LINK: https://www.assmb.ro/stirea/406

Vă reamintim faptul că, din luna iulie 2020 și până în prezent, au funcționat ȘASE cabinete stomatologice școlare, unul pentru fiecare sector în parte, 11 cabinete de ortodonție și DOUĂ cabinete stomatologice universitare, tocmai pentru ca elevii și studenții să nu fie privați de accesul gratuit la consultații și tratamente, chiar și în contextul restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19. În toată această perioadă, medicii și asistenții medicali au fost la datorie și au realizat aproape 30.000 de tratamente stomatologice, pentru aproximativ 2.000 de elevi și studenți.

 
Cu prietenie,
Echipa A.S.S.M.B.


#RețeauaȘcolarăASSMB #tratamentestomatologicegratuite #pmb #assmb
 
NOUTĂȚI ASSMB
Pentru a facilita transmiterea informațiilor și sfaturilor medicale avizate, am lansat, sub genericul #MINUTULDESĂNĂTATE, o serie de miniclipuri video, care pot fi vizualizate pe canalul nostru de YouTube și pagina de Facebook a ASSMB. Prin intermediul acestora, profesioniști ai medicinei - care activează în cadrul celor 19 spitale administrate de Primăria Municipiului București sau în cadrul Rețelei de Medicină Școlară, prin ASSMB - răspund punctual, clar și concis, întrebărilor de maxim interes medical și oferă sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

#MINUTULDESĂNĂTĂTE vă prezintă, astfel, într-un format modern și inovativ, sfaturi medicale competente și recomandări utile, oferite de medici renumiți, nume de referință în domeniul lor de activitate.
 
Pentru mai multe clipuri, accesați #MinutulDeSănătate
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.