Cum este o zi din viața dințișorului tău preferat?!

O zi din viața dințișorului tău preferat. Vizualizează în browser
 
Dragi părinți, aveți  copii talentați!
În cadrul Campaniei de Promovare a Sănătății Orale, aflată deja la Ediția a III-a, le-am lansat copiilor provocarea de a face un desen având ca temă „O zi din viața dințișorului meu preferat”.
Concursul este în continuare promovat de către cadrele medicale din Rețeaua de Medicină Școlară ASSMB și cadrele didactice, în cadrul orelor de educație pentru sănătate. Pentru cele mai interesante 3 lucrări/clasă oferim diplome copiilor care le-au realizat, ulterior lucrările premiante fiind afișate la avizierul clasei. La finalul anului vor fi alese lucrările cele mai  ingenioase pe școală.
 
 
Copiii dumneavoastră au făcut cele mai frumoase şi pline de imaginaţie desene! Motiv pentru care dorim să vă împărtășim câteva dintre operele de artă ale acestora. 
Constatăm cu bucurie, că informațiile transmise în edițiile anterioare au fost de folos și cei mici au reținut cât de important este pentru întreaga familie să aibă o igienă orală corespunzătoare.

 

Vă invităm să fiți în continuare parte activă în campaniile derulate pentru sănătatea copiilor dumneavoastră și să completați acest chestionar online. Prin răspunsurile oferite contribuiţi la crearea obiceiurilor sănătoase și corecte ale copiilor.

Mai multe detalii puteți regăsi accesând site-ul assmb.ro, secțiunea "Campanii".
 

Cu prietenie,
Echipa ASSMB
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.