"CLAR pentru COPII" - ochelari pentru cei mici

 

Dragi părinți,
 
Lumea, deși trece prin încercări grele în această perioadă, rămâne un loc minunat, un loc în care copiii noștri au tot dreptul să se dezvolte în armonie.  Primăria Municipiului București, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, pune mare preț pe sănătatea copiilor, drept mărturie stând proiectele noastre (http://www.assmb.ro/proiecte) și programele de educație pentru sănătate (http://www.assmb.ro/campanii) derulate în toate unitățile de învățământ din București.

Anunțata ieșire din starea de urgență, aduce după sine vești bune, respectiv lansarea unuia dintre cele mai așteptate proiecte pentru copii - ”CLAR – Pentru copii”.

Proiectul se va lansa oficial pe 18 mai și se va derula în perioada 2020 - 2021. Obiectivul acestuia este remedierea problemelor de vedere în rândul copiilor din București, cu impact direct asupra calității vieții. Proiectul prevede acordarea unui sprijin financiar în cuantum de maximum 500 lei/copil, pentru un număr total de 4.000 copii cu vârsta de maxim 17 ani, pentru achiziționarea unei perechi de ochelari de vedere (rame și lentile).

O vedere bună este unul dintre elementele cheie în dezvoltarea unui copil, de la starea generală de sănătate a acestuia, până la performanța școlară. Este esențial ca un specialist să verifice acuitatea vizuală a unui copil în stadiile importante ale dezvoltării lui sau oricând este suspectată vreo problemă. Majoritatea problemelor pot fi astfel evitate sau corectate rapid.

Problemele de vedere la copii sunt adeseori diagnosticate tardiv, deoarece cei mici nu sunt întotdeauna capabili să sesizeze și să descrie modificările ce apar în acest sens. De aceea, controlul regulat la oftalmolog reprezintă cea mai eficientă metodă de prevenție, dar și calea sigură de diagnostic prompt.

Dacă sunteți interesați, vă puteți înscrie pe site-ul dedicat proiectului: http://clar.assmb.ro/, secțiunea „Înscriere în proiect”, începând cu data de 18.05.2020, ora 10:00. De asemenea, puteți consulta Regulamentul proiectului aici, iar pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: 031.069.97.16 / 0756.715.325 sau clar@assmb.ro
 
Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59
www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.