AFECȚIUNILE DERMATOLOGICE CRONICE

#DINCOLODECOVID
 
 

Dragi prieteni,

 
VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAȚI LA UN NOU EVENIMENT DIN SERIA #DINCOLODECOVID, LIVE ONLINE PE PAGINA OFICIALĂ E FACEBOOK A ASSMB.
 
Lansată la finele anului trecut, noua serie de evenimente interactive #DincoloDeCovid dedicată PACIENȚILOR CU AFECȚIUNI CRONICE care în această perioadă marcată de pandemia de COVID-19 au un acces mai dificil la tratamente și consultații, revine cu un nou eveniment LIVE ONLINE pe pagina oficială de Facebook a ASSMB.
 
După primul episod dedicat afecțiunilor oncologice, continuăm acum cu un subiect care sperăm să suscite un interes cel puțin la fel de mare în rândul celor care urmăresc fidel pagina nostră de Facebook. Este vorba de AFECȚIUNILE DERMATOLOGICE CRONICE.
 
Invitata specială a evenimentului de JOI, 14 IANUARIE, ORA 14:00, va fi doamna Dr. Rodica OLTEANU, medic primar Dermato-Venerologie, doctor în științe medicale, care activează la Spitalul Clinic Colentina, administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB.
 
DR. RODICA OLTEANU VA FI ÎN DIRECT PE PAGINA DE FACEBOOK ASSMB PENTRU A VORBI CU DUMNEAVOASTRĂ, PENTRU A RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI ȘI PENTRU A PREZENTA MAI MULTE TEME DE INTERES DIN DOMENIUL DERMATOLOGIEI PRECUM:
  • CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE BOLI DERMATOLOGICE CRONICE?
  • CARE SUNT PROVOCĂRILE ÎNTÂMPINATE DE PACIENȚII CU AFECȚIUNI DERMATOLOGICE, ÎN PANDEMIE, ȘI CE SOLUȚII EXISTĂ?
  • CE ÎNSEAMNĂ TELEDERMATOLOGIA?
  • CANCERUL DE PIELECAUZE, MĂSURI DE PREVENȚIE ȘI TRATAMENTE DISPONIBILE.
Ca de obicei la evenimentele LIVE ONLINE găzduite pe pagina oficială de Facebook a ASSMB, vă invităm să adresați întrebările Dumneavoastră în secțiunea de comantarii a paginii, iar invitații noștri vor răspunde tuturor solicitărilor, chiar în timpul transmisiunii în direct.
 


Cu prietenie, 
Echipa ASSMB

#PrimăriaCapitalei #ASSMB #Dermatologie #SpitalulClinicColentina
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.