7 APRILIE - ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII


7 APRILIE - ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII

„La Mulți Ani!” tuturor medicilor, asistenților medicali și personalului auxiliar din cele 19 spitale și peste 600 de cabinete școlare administrate de PMB, prin ASSMB

În fiecare an, pe data de 7 aprilie, în întreaga lume este marcată „Ziua Mondială a Sănătății”, un bun prilej de a concentra, de fiecare dată, atenția comunității globale asupra unei probleme majore de sănătate publică, considerată prioritară de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

„PLANETA NOASTRĂ - SĂNĂTATEA NOASTRĂ!” este tema aleasă pentru 2022, scopul fiind de a conștientiza riscurile grave pe care poluarea mediului le prezintă pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.
Din estimările OMS, peste 13 milioane de decese în întreaga lume sunt cauzate anual de probleme de mediu care ar fi putut fi evitate. De aceea, îndemul de anul acesta este „Să înlăturăm poluarea aerului, apei și a hranei! Pentru un viitor sănătos!”, fiind promovată viziunea unei lumi în care aerul, apa și alimentele curate sunt disponibile pentru toți, unde sănătatea este prioritară pentru decidenți și în care oamenii au control asupra sănătății lor și a planetei.

După doi ani grei de muncă epuizantă și incertitudine sub semnul pandemiei de COVID-19, medicii, asistentele și personalul auxiliar din cele 19 spitale și peste 600 de cabinete medicale școlare administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, sunt și astăzi la datorie, gata să facă în continuare tot ceea ce ține de ei pentru a asigura pacienților cele mai bune condiții de îngijire și tratament. Tuturor, un sincer La Mulți Ani!” - Oana SIVACHE, Director General Adjunct ASSMB.
 
Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/c/ASSMBadministratiaspitalelor.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2022, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.