Servicii medicale stomatologice performante prin ASSMB

Servicii stomatologice ASSMB Vizualizeză în navigator
 
Dragi părinți,
 
Ne dorim cu toții un act medical de calitate pentru copiii noștri, inclusiv în școli. Tocmai de aceea dorim să vă aducem la cunoștință informații concrete despre modernizările care au avut loc în majoritatea cabinetelor stomatologice din cadrul Rețelei de Medicină Școlară.
Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  (ASSMB) a înlocuit în ultimii doi ani  aproape toată aparatura stomatologică din Rețeaua Școlară. Uniturile dentare noi și liniile de sterilizare aferente au redat încrederea părinților că, astfel, copiii lor vor fi tratați în condiții moderne de confort și siguranță la școală.
 
Consultațiile  și tratamentele pentru  cei aproximativ 250.000 de elevi și 120.000 de studenți din învățământul de stat din Capitală sunt asigurate de 151 de stomatologi, 10 medici ortodonți și 118 asistenți medicali. În  anul școlar 2018-2019, unul din trei elevi a beneficiat de serviciile oferite în cabinetele stomatologice școlare. Ne dorim ca în anul școlar 2019-2020  acest raport să se mărească substanțial, astfel încât toți  elevii să  aibă o fișă de evaluare a sănătății orale.
 
În urma consultației, dumneavoastră primiți informații despre starea de sănătate a copiilor, dar și recomandări de tratament acolo unde este cazul. Tratamentele se pot efectua în cabinetele stomatologice școlare NUMAI  cu acordul scris al părintelui.
 
1. DE LA UNITUL DENTAR, LA FOTOLIUL HIDRAULIC - scaunul telescopic tip ”frizerie” al aparatului vechi, total inconfortabil pentru pacient, este acum un fotoliu relaxant și odihnitor pentru micii pacienți, cu pedală electrică de control.
2. LAMPA ACTUALĂ - este de dimensiuni mult mai mici, cu lumină focalizată, progresivă, LED care nu deranjează ochii sensibili ai copiilor.
3. TURBINA ȘI MICROMOTORUL - ,,avionul și albinuța” copiilor sunt aparate net superioare celor vechi, cu dotări la nivelul lui 2019, care ajută pacienții să suporte mai ușor tratamentul. Fibra optică cu care sunt dotate aceste piese asigură o foarte bună vizibilitate a zonei de lucru din cavitatea bucală, eficientizează tratamentele și micșorează timpul de intervenție.
 Una dintre prioritățile noastre o constituie STERILIZAREA INSTRUMENTARULUI din cabinetele stomatologice, în consecință s-au achiziționat autoclave, aparate de sigilat pungi și distilatoare, asigurând astfel linii complete de sterilizare, conform normelor  legale în vigoare.
Cabinetele stomatologice din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB dețin aparatura necesară tratamentelor la cele mai înalte standarde. Mai precis, 67 de unituri noi, 102 autoclave, 129 de aparate de sigilat pungi și 130 de aparate de distilat apa.
 
În total, 144 de cabinete școlare stomatologice și 13 cabinete stomatologice universitare sunt la dispoziția elevilor și studenților pentru a-și putea rezolva probleme stomatologice, GRATUIT, TOT ANUL: carii, detartraje, sigilări, extracții dentare.

Vă reamintim că a început campania de sigilare GRATUITĂ a molarului de 6 ani! Detalii aici.

 
În Rețeaua Școlară a ASSMB s-au creat și posturi de medici ortodonți care sunt implicați și în proiectele de aplicare a aparatelor ortodontice. Prin programele Primariei Capitalei, desfășurate prin ASSMB, toți copiii din învățământul de stat beneficiază de tratamente stomatologice gratuite, inclusiv în vacanțe și de aparate dentare mobile si fixe.
http://aparateortodontice.assmb.ro/
http://smile.assmb.ro/
http://smilemobile.assmb.ro/
 
Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, precum și site-ul www.assmb.ro, unde veți găsi și alte informații de interes pentru dumneavoastră.
Vă mulțumim că înțelegeți importanța acțiunilor noastre pentru sănătatea copiilor dumneavoastră!

Cu prietenie,
Echipa ASSMB

 
ÎNAINTE
 
DUPĂ
ÎNAINTE
 
DUPĂ
ÎNAINTE
 
DUPĂ
 
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro
 

Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B Toate drepturile rezervate.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București Romania,
 Str. Sf Ecaterina . nr. 4
021.310.10.59

www.assmb.ro

Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre, sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă puteți dezabona aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtașiți la
propuneri@assmb.ro

 
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.