SEZONUL GRIPEI

SEZONUL GRIPEI

MITUL VACCINULUI ANTIGRIPAL CARE NU AR FI EFICIENT, DEMONTAT DE DR. SIMIN FLORESCU, DIRECTOR MEDICAL SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECȚIOASE ”DR. VICTOR BABEȘ”

”Vaccinul antigripal este foarte bun. Este un vaccin care se modifică în fiecare sezon, în funcție de tulpinile de virus gripal din acea perioadă. Legenda cum că ”am făcut vaccin și am răcit” se propagă cam mult, sunt cazuri izolate care practic reprezintă coincidențe. Pacienții respectivi se aflau deja în incubația unei viroze obișnuite, când și-au făcut vaccinul. Eu mă vaccinez antigripal în fiecare an și nu am pățit niciodată nimic.”

Dr. Simin Florescu, manager Spitalul Clinic " Dr. Victor Babes", a vorbit la Observator Matinal, de la Antena1, despre viroze și cum pot fi ele prevenite dar și despre pericolul la care se expun oamenii care iau tratamente din proprie inițiativă, fără avizul medicului. 

Spitalul Clinic " Dr. Victor Babes" este administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

 

 

Contacteaza-ne!