Primăria Municipiului Bucureşti deschide un centru cu patru cabinete pentru tratarea urgențelor stomatologice la copii

Primăria Municipiului Bucureşti deschide un centru cu patru cabinete pentru tratarea urgențelor stomatologice la copii

Inițiativa Primăria Municipiului Bucureşti de a deschide un centru cu patru cabinete pentru tratarea urgențelor stomatologice la copii și-a dovedit utilitatea. În doar câteva zile, au fost efectuate 33 de intervenții pentru tratarea unor urgențe și s-au oferit 128 de consultații telefonice (prin intermediul cărora s-au dat recomandări medicale pentru afecțiunile care nu reprezentau urgențe).

Pentru programare trebuie NEAPĂRAT să sunați în prealabil la numărul de telefon 0374887887.
Intervalul orar în care puteți suna pentru programări este: de luni până vineri, între orele 8:00 - 20:00, iar sâmbăta și duminica, între orele 9:00 - 16:00.

Medicii care răspund apelurilor vor oferi consultanță și îndrumări tuturor celor care au probleme stomatologice.

Nu vă prezentați la cabinet dacă nu ați sunat înainte la call center, pentru a respecta măsurile de distanțare socială, dar și pentru a permite efectuarea procedurilor de prevenire a infectării cu COVID-19! Medicii care răspund la telefon vor ține cont de toate aceste lucruri pentru a vă proteja.

‼️ După fiecare pacient, se sterilizează tot instrumentarul folosit cu patru autoclave moderne, se schimbă echipamentul de protecție al personalului medical, se igienizează și dezinfectează întreg cabinetul, inclusiv cu ajutorul nebulizatorului, tocmai pentru a respecta toate protocoalele necesare pentru evitarea contaminării cu noul virus COVID-19.

Realizarea acestui centru de urgențe a fost posibilă doar datorită muncii și investițiilor făcute începând cu anul 2017, când am demarat modernizarea tuturor cabinetelor stomatologice școlare și universitare din București. Astfel și centrul din Regie beneficiază de dotări de ultimă generație, unituri moderne, instrumentar nou, autoclave performante, și nu în ultimul rând, de medici foarte bine pregătiți. Cărora le și mulțumim pe această cale pentru promptitudinea cu care s-au oferit să ajute în aceste vremuri tulburi! Ca de obicei, Primăria Capitalei, prin ASSMB, susține toate cheltuielile necesare funcționării acestui centru.

Vă reamintim că începând cu 28.04.2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a deschis un centru cu patru cabinete pentru urgențele stomatologice ale copiilor în zona Complexului Regie, Splaiul Independenței Nr. 290, Sector 6, în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", cu ajutorul specialiștilor de la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială "Prof. Dr. Dan Theodorescu" și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș”.

#CopiiiBucureștiului
#UrgențeStomatologice
#PMB
#ASSMB

 

Contacteaza-ne!