NOI MĂSURI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19 ANUNȚATE DE PRIMARUL GENERAL

NOI MĂSURI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19 ANUNȚATE DE PRIMARUL GENERAL

A fost achiziționat pentru Spitalul Clinic " Dr. Victor Babes", administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ASSMB, un aparat care permite o viteză mult mai mare de realizare a analizelor de testare pentru COVID-19.

Prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București s-a finalizat achiziția a două aparate de diagnosticare moleculară a infecției cu COVID-19. Sunt în desfășurare în regim de urgență achiziții pentru materiale sanitare, echipamente de protecție și dezinfectanți, la solicitarea celor 19 spitale aflate în administrarea Primăriei Capitalei, prin ASSMB.

 

Există camere de triaj cu circuite separate în mai multe spitale administrate de ASSMB, printre care Spitalul Clinic Colţea, Spitalul De Reumatologie Dr Ion Stoia și Spitalul Sfantul Stefan. Primarul General, Gabriela Firea:
"Am transmis scrisori pentru a solicita sprijin către Ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului şi Austriei pentru cele 19 spitale din Bucureşti, având în vedere că în Capitală se află cel mai mare număr de pacienţi şi sunt cele mai multe persoane aflate în carantină, iar acest număr creşte în fiecare zi.”
Mai multe informații utile, în materialul următor:

 

Contacteaza-ne!