MASURI SPECIALE PENTRU PACIENTII DIALIZATI

MASURI SPECIALE PENTRU PACIENTII DIALIZATI

olidaritatea și promptitudinea sunt la ordinea zilei în această perioadă în București! La fiecare situație nou apărută ca urmare a crizei cauzate de răspândirea noului coronavirus, Capitala se mobilizează exemplar și găsește o soluție rapidă pentru binele locuitorilor săi. Sănătatea bucureștenilor este prioritatea numărul 1 în această perioadă!

Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București), în urma discuțiilor cu Ministerul Sănătății, a stabilit că Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila are capacitatea de a primi pacienții dializați, bolnavi de COVID-19, cu forme medii și severe de boală. Astfel, începând de vineri, 27.03.2020, Spitalul Carol Davila tratează EXCLUSIV pacienții confirmați cu COVID-19. Ceilalți pacienți au fost redirecționați către alte spitale și centre de dializă.

 

Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila face front comun cu celelalte două spitale administrate de Primăria Capitalei, Spitalul Clinic " Dr. Victor Babes" și Spitalul Clinic Colentina, în prima linie a luptei împotriva virusului SARS-CoV-2. Confirmând din nou faptul că Bucureștiul ia atitudine imediat și nu stă prea mult pe gânduri când este nevoie de o nouă măsură eficientă pentru limitarea răspândirii pandemiei COVID-19!       

Contacteaza-ne!