ÎN COMPARTIMENTUL DE ONCOLOGIE MEDICALĂ- SPITALIZARE DE ZI DE LA SPITALUL DE PSIHIATRIE DR. CONSTANTIN GORGOS DIN BUCUREȘTI SUNT TRATAȚI, LUNAR, 200 DE PACIENȚI ȘI AU PARTE DE CEL MAI BUN TRATAMENT EXISTENT LA ORA ACTUALĂ

ÎN COMPARTIMENTUL DE ONCOLOGIE MEDICALĂ- SPITALIZARE DE ZI DE LA SPITALUL DE PSIHIATRIE DR. CONSTANTIN GORGOS DIN BUCUREȘTI SUNT TRATAȚI, LUNAR, 200 DE PACIENȚI ȘI AU PARTE DE CEL MAI BUN TRATAMENT EXISTENT LA ORA ACTUALĂ

Serviciul Spitalizare de Zi-Oncologie Medicală de la Spitalul De Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos", administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, este dedicat exclusiv tratamentului chimioterapic. Pacienții care vin aici au deja diagnostic anatomo-patologic confirmat și au indicație pentru tratamentul cu chimioterapie. În Compartimentul de Oncologie Medicală-Spitalizare de Zi sunt tratați pacienți atât din București dar și mulți din județele limitrofe și din țară.
TRASEUL PACIENTULUI: bolnavul se prezintă la cabinet cu toată documentația aferentă, e programat în câteva zile pentru consultație, ulterior, la recoltare de analize și tratament. Administrarea unui tratament cu chimioterapie durează în medie 3-4 ore. La sfârșitul acestuia, pacientul pleacă acasă.
În secție sunt tratate aproape toate patologiile de cancer: mamar, respirator, digestiv, etc. Pacienții care sunt în tratament cu chimioterapie la Spitalul de Psihiatrie Dr. Constantin Gorgos au parte, gratuit, de rețete, recoltări de analize de sânge și primesc, la nevoie, concedii medicale. Schemele de chimioterapie sunt cele mai noi din domeniu, de înaltă performanță și de ultimă generație, identice cu cele practicate la nivel european și sunt urmate toate protocoalele din domeniu, ghidurile naționale și ale Societății Europene de Oncologie.
Oncologia Medicală- Spitalizare de zi a fost înființată în cadrul Spitalului de Psihiatrie Dr. Constantin Gorgos în 2006 iar în decembrie 2018 a fost renovată complet și relocată la parter, în așa fel încât să fie asigurat un circuit corespunzător pacientului oncologic. Compartimentul e prevăzut cu două saloane pentru tratament, unul cu patru paturi și altul cu două paturi, sală de tratament cu scaune, cabinet de consultații, cabinet asistente medicale și toaletă, special concepută inclusiv pentru pacienții aflați în scaune cu rotile.
Dr. Renata Dediu, medicul coordonator al compartimentului de Oncologie Medicală-Spitalizare de Zi de la Spitalul de Pshiatrie Dr. Constantin Gorgos explică:

Contacteaza-ne!

3+2=