Disable Preloader

AMBULATORIUL GOMOIU - CEL MAI MODERN DIN BUCUREȘTI, ÎN PRESA INTERNAȚIONALĂ

AMBULATORIUL GOMOIU - CEL MAI MODERN DIN BUCUREȘTI, ÎN PRESA INTERNAȚIONALĂ

 

Ambulatoriul ultramodern de la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, aflat în subordinea Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, a fost prezentat într-o emisiune a celei mai importante televiziuni din Spania, TVE. 
Managerul Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, Maria Enescu, a explicat reporterilor spanioli cât de mult s-a dezvoltat acest centru și câți copii sunt tratați aici pe an. 11 medici cu specializări diferite, un psiholog, un logoped, un kinetoterapeut și 11 asistenți medicali oferă consultații și tratamente în cabinetele de dermatologie, oftalmologie, ortopedie, ORL, neurologie pediatrică, neuropsihiatrie infantilă, psihologie/logopedie, endocrinologie, ginecologie infantilă, alergologie și imunologie. Există și un punct de recoltare probe biologice dotat la standarde moderne, un compartiment sterilizare dar și o sală pentru kinetoterapie. De asemenea, a fost creat un compartiment de tomografie computerizată iar în exteriorul ambulatoriului, un loc de joacă spațios pentru copii. 
Investiția de aproape 2,5 milioane de Euro este o co-finanțare Uniunea Europeană-Guvernul României - Primăria Municipiului Bucureşti.