Disable Preloader

INVESTIȚII ÎN SĂNĂTATE REALIZATE DE PRIMĂRIA CAPITALEI

INVESTIȚII ÎN SĂNĂTATE REALIZATE DE PRIMĂRIA CAPITALEI

 

🔺 Două noi spitale și-au deschis porțile, anul trecut, în București: 
1. Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu cu Ambulatoriul Integrat al acestuia - o investiție de peste 52 de milioane de Euro. 
2. Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie "Foisor"- o investiție de peste 50 de milioane de euro.

✔️ Au fost inaugurate corpuri și secții noi la câteva spitale administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Spitalul De Reumatologie Dr Ion Stoia
Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino,
Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila.

🔺 În toate cele 19 spitale administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB, s-au realizat modernizări și reabilitări de peste 10 milioane de Euro. În mandatul actualului Primar General s-au realizat investiții în aparatură medicală performantă de aproape 40 de milioane de euro, o sumă record. 
🔺 Există și o premieră medicală națională: La Spitalul Sf. Maria din București, care a beneficiat de investiții importante în secția de Transplant Pulmonar, unică în țară, echipa de chirurgi a efectuat cu succes, în doar un an, șase operații. Aceste intervenții erau posibile până acum doar în străinătate. 
🔺 În mandatul actualului Primar General, au fost angajați medici și a fost cumpărată aparatură medicală performantă pentru cabinetele medicale școlare din București. 
🔺 Tot în premieră națională, Primăria Municipiului București subvenționează consultațiile stomatologice și aplicarea de aparate ortodontice pentru elevii din București.
✔️ De asemenea, au fost achiziționate 100 de ambulanțe moderne, în valoare de peste 10 milioane de euro.