• Posted by Alina Andronic Herculea on 11 august 2016, 18:40

  PRIMA OARA DE CAND AM REVENIT IN ROMANIA AM AVUT PRILEJUL SA PARTICIP LA UN EXAMEN -CONCURS,CARE S-A DESFASURAT SUB AUSPICIILE CORECTITUDINII SI PROFESIONALISMULUI. RESPECT ASSMB.!!!!!!!!!!!!

  Reply →
 • Posted by Popescu on 8 septembrie 2016, 15:29

  As vrea sa spun verde in fata ca pe acest site nu se afla nici-un anunt de concurs pentru ocuparea posturilor de asistenti medicali in medicina scolara, desi pare ca anuntul ar fi fost de pe data de 08.07.2016.Deci cine a stiut de aceste locuri si de acest anunt? Aceia s-au inscris la concurs si posibil sa fi fost si "admisi".
  Astept lamuriri pe email. Multumesc!

  Reply →
  • Posted by Alina on 12 septembrie 2016, 18:26
   in reply to Popescu

   Buna,ANAINTE DE A ACUZA, INFORMEAZA-TE !!! TOATE POSTURILE VACANTE DIN RETEAUA DE STAT LE GASESTI LA: posturi.gov.ro. succes !! ABONEAZA-TE SI VEI AFLA!!!!!

   Reply →
 • Posted by ivan nicoleta on 15 septembrie 2016, 05:52

  Totusi,va rugam sa acceptati si jumatatile de norma de 4 ore acolo unde este nevoie ,CODUL MUNCII iti da dreptul sa ai contract de munca pentru 4 ore daca mai ai si alta norma in alta parte.Daca totusi ai reusit sa iei un examen la concurs(63 puncte) de ce nu dati o sansa de angajare si avantajati numai pe cei care vor 12 ore si mai au inca un post .Conform Juramantului lui Hipocrate trebuie sa veniti in slujba tuturor ,indiferent, daca acestia nu au relatii, si mai dati de munca si celorlalti care merita, care depun eforturi pentru aceasta natiune .V-asi ruga sa primiti repartizarea conform rezultatelor la concursul din 8.07.2016 pe posturile libere ramase in urma concursului pentru care nu s-a inscris nimeni si au ramas libere.Vrem sa muncim si sa ajutam copiii din scoli si gradinite! Vrem sa contribuim la impozitele Statului ,la pensii acolo unde toti plang ca nu sunt bani .Rugam respectuos raspuns.

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream