Disable Preloader

PROIECT „O ȘANSĂ PENTRU CUPLURILE INFERTILE – FIV2”

Descriere proiect

Având în vedere Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 844/12.12.2018 privind aprobarea Proiectului „O Șansă pentru Cuplurile Infertile – FIV 2”, care prevede acordarea unui sprijin financiar cu o valoare totală de până la 13.800 lei/cuplu infertil din București cu indicație medicală pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, în temeiul art.2 din H.C.G.M.B anterior menționat, s-a întocmit Regulamentul privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din București pentru efectuarea procedurii FIV.

Obiectivul proiectului îl reprezintă creșterea natalității în rândul populației pe raza Municipiului București, prin acordarea unui sprijin financiar pentru 2.000 de cupluri pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.

Beneficiarii proiectului vor fi cuplurile infertile cărora li s-a diagnosticat o afecțiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală, de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată medical.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul ASSMB, la secțiunea Proiect FIV 2, în cadrul căreia sunt menționate toate condițiile ce trebuiesc a fi îndeplinite de către cuplurile solicitante.

Proiectul „O Șansă pentru Cuplurile Infertile – FIV 2” se va desfășura în perioada 2019 – 2020.

Organizatorul Proiectului este Municipiul București prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Trimite un mesaj

Adresă

Str. Sf. Ecaterina, Nr. 3, Sector 4, București

Numar de telefon

TEL: 021.310.10.59

FAX: 021.310.10.69