• Proiect „Tehnologie revolutionara de eliminare a infectiilor nosocomiale din spitale cu ajutorul robotilor”

  Proiectul ”Tenologie revoluţionară de eliminare a infecţiilor nosocomiale din spitale cu ajutorul roboţilor” aprobat prin Hotărârea Consiliuliu General al Municipiului București nr. 306/14.06.2018, se derulează pe o perioadă de nouă luni, respectiv, 1 iulie 2018 – 31 martie 2019, în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „dr. Victor Babeş”. Beneficiarii proiectului sunt pacienții și cadrele medicale din unitatea medicală menționată.

  Obiectivul proiectului reprezintă eliminarea infecțiilor nosocomiale din spitale cu ajutorul unei tehnologii revoluționare – roboți – în deplină concordanță cu normele tehnice prevăzute de Ordinul Ministrului Sănătății nr.261/2007 privind curățenia și dezinsecția în unitățile sanitare, Ordinul nr.840/2007 al Ministerului Sănătății Publice pentru modificarea și completarea normelor tehnice privind curățarea, dezinfecția și sterilizarea în unitățile sanitare, Ordinul nr.713/2004 al Ministrului Sănătății și Familiei privind aprobarea normelor de autorizare a unităților sanitare cu paturi.

  La sfârşitul proiectului, spitalul va prezenta un raport detaliat privind eficienţa utilizării acestei tehnologii avansate de eliminare a infecțiilor nosocomiale.

  Regulamentul poate fi consultat pe http://assmb.ro/wp-content/uploads/2018/11/Regulament-Proiect-Nosocomiale-Roboti.pdf

  Anunt stadiu implementare proiect – click pentru detalii

  Leave a reply →

Photostream