• PROIECT „O Sansa Pentru Cuplurile Infertile – FIV2”

  Proiectul ”O Șansă Pentru Cuplurile Infertile – FIV2”, aprobat prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 844/12.12.2018, prevede acordarea unui sprijin financiar sub formă de vouchere cu o valoare totală de 13.800 lei/cuplu infertil din București cu indicație medicală pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.
  Obiectivul proiectului il reprezinta creșterea natalitatii in randul populatiei de pe raza Municipiului Bucuresti, prin acordarea unui sprijin financiar pentru 2.000 de cupluri, in perioada Ianuarie 2019 – Decembrie 2020, pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.

  Beneficiarii proiectului sunt cuplurile infertile, definite drept cuplurile carora li s-a diagnosticat o afectiune incompatibila cu reproducerea pe cale naturala, de catre un medic specialist in obstetrica-ginecologie cu competenta in tratamentul infertilitatii cuplului si in reproducere umana asistata medical.

  Inscrierea solicitantilor in aplicatia online va fi anuntata public pe site-ul A.S.S.M.B.

  Regulamentul proiectului poate fi consultat aici: http://assmb.ro/wp-content/uploads/2019/01/Regulament-PROIECT_FIV2.pdf

  Leave a reply →

Photostream