Descriere proiect

Dragi părinți,

 

Știm cât de important este zâmbetul copilului dumneavoastră ! 

 

Cele mai frecvente probleme de sănătate în rândul copiilor sunt problemele dentare, iar câțiva dintre factorii răspunzători pentru acest fenomen constau într-o alimentaţie bogată în zaharuri şi igienă orală defectuoasă.

 

Un program eficient de sănătate școlară poate fi una dintre cele mai rentabile investiții pentru a îmbunătăți simultan educația și sănătatea.

 

Tocmai de aceea Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București desfășoară în fiecare an școlar, în toate unitățile de învățământ preșcolar și școlar de stat din Municipiul București, Campania de Promovare a Sănătății Orale

 

Derularea continuă a acestei campanii este menită să aducă un aport semnificativ conturării bunelor practici și a unei baze de cunoștințe solide.

 

Organizația Mondială a Sănătății promovează programele de sănătate școlare ca un mijloc strategic de prevenire a riscurilor importante pentru sănătate în rândul tinerilor.

 

Există o legătură strânsă între sănătatea orală și cea generală, iar pentru un organism sănătos este extrem de importantă prevenția și tratarea precoce a afecțiunilor orale.

 

Cum putem păstra zâmbetul frumos și sănătos al copilului nostru?

 

Prin respectarea regulilor de îngrijire în igiena orală, care sunt cele mai importante în prevenirea apariției complicațiilor stomatologice!

 

Un zâmbet frumos înseamnă o igienă orală corectă. Dumneavoastră cunoașteți tehnicile corecte ale unui periaj dentar?

 

Încă de mici, este foarte important să știm cum să ne periem corect dinții, să prevenim și să tratăm precoce afecțiunile orale.

Project